DesignLab start eigen ‘academy voor verantwoorde toekomstvorming’

| Redactie

DesignLab Academy, zo heet een nieuw initiatief van het DesignLab op het gebied van lifelong learning. Met workshops, masterclasses en incompanytrainingen wil het DesignLab professionals klaarstomen voor ‘verantwoorde toekomstvorming’.

‘DesignLab Academy biedt een unieke leerervaring waarbij deelnemers niet alleen de uitdagingen van vandaag begrijpen, maar ook actief werken aan het vormgeven van gewenste toekomsten’, zo wordt DesignLab-manager Miriam Iliohan geciteerd in een persbericht.

Dat doet DesignLab Academy via eendaagse workshops, tweedaagse masterclasses en op maat gemaakte programma’s die DesignLab aanbiedt over de vloer bij bedrijven. Onderwerpen als de toekomst van kunstmatige intelligentie, gezondheidsinnovatie en het werken aan een duurzame en circulaire samenleving komen aan bod.

Laatstgenoemde is de eerste workshop die onder de vlag van de ‘academy’ wordt aangeboden en vindt op 10 juni plaats. De kosten: 950 euro. Studenten en mensen die niet verbonden zijn aan een bedrijf krijgen 200 euro korting.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.