Pim Fij vertrekt als directeur bij CFM

| Redactie

Pim Fij, directeur van de dienst Campus & Facility Management (CFM), neemt per 1 maart 2022 afscheid van de UT. Het is nog niet bekend wie hem gaat opvolgen.

Photo by: Frans Nikkels

Fij stopt naar eigen zeggen vanwege gezondheidsredenen. ‘In de afgelopen periode heb ik ervaren dat de breedte van de functie, in combinatie met de manier waarop ik die functie invul, niet goed is voor mijn gezondheid. Ik heb daarbij ook geprobeerd mijn manier van werken aan te passen. Dat is mij niet gelukt, met dit besluit als resultaat’, schrijft hij in een bericht op de medewerkerspagina van de UT.

Sinds 1988 werkt Fij op de campus. Eerst bij de dienst Financiële en Economische Zaken (FEZ). Sindsdien vervulde hij diverse functie op de UT, zowel bij de faculteiten als de ondersteunende diensten. Van 2007 tot 2013 maakte Fij een korte uitstap buiten de UT als directeur bedrijfsvoering bij Stichting Leerplan Ontwikkeling. Eenmaal terug op de campus, werd hij onder meer hoofd van Sport en Cultuur en directeur van het Facilitair Bedrijf. Vanaf 2018 was Fij directeur van de nieuw gevormde dienst Campus & Facility Management.

Het CvB noemt het ‘bijzonder spijtig’ dat Fij de UT gaat verlaten. ‘Pim heeft een groot hart voor de UT en is een echte ambassadeur voor de universiteit’, laat het bestuur weten in het bericht op de medewerkerspagina. Wie hem gaat opvolgen, is nog niet bekend. Ook is onduidelijk waar Fij zijn carrière gaat vervolgen.  

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.