Directeur Finance vertrekt

| Redactie

Het contract van directeur Finance, Petra Mulder, wordt niet verlengd. De UT neemt na twee jaar afscheid van Mulder, want ‘de visie en eigenheid van de universiteit sluiten niet voldoende aan bij haar visie en stijl’, zo staat in een verklaring van het college van bestuur.

Photo by: RIKKERT HARINK

Finance director UT is leaving

The contract of Director of Finance, Petra Mulder, will not be renewed. The UT says goodbye to Mulder after two years, because 'the vision and distinctiveness of the university do not sufficiently match her vision and style', according to a statement from the Executive Board.

In mei 2017 trad Petra Mulder aan, als directeur van de dienst Financiële en Economische Zaken (FEZ, nu Finance). Vorig jaar zette de dienst een reorganisatie in: de directeur verklaarde zeven van de in totaal 42 fte ‘boventallig’ en verschillende mensen binnen de dienst kregen een andere rol. Die ontwikkeling wordt ondanks het vertrek van Mulder voortgezet.

De UT gaat nu op zoek naar een nieuwe directeur voor de dienst Finance. Per 1 mei loopt het contract van Mulder af. Tot er een nieuwe directeur is gevonden, neemt Robert Ree, hoofd van de afdeling Financial Services, de positie waar.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.