Proto houdt e-commerce symposium

| Reinout de Jong

Proto, de studievereniging van Creative Technology, organiseert een symposium op woensdag 3 oktober in de Waaier. Centraal staat e-commerce. Sprekers van Audi, PostNL, TWNKLS en Datatrics praten over zowel de technologische als de sociale en logistieke facetten van dit thema.

VLNR: Maxim de Leeuw en Frank Lammers

Maxim de Leeuw, penningmeester van Proto, over het onderwerp: ‘Creatieve technologie wordt veelvuldig gebruikt binnen de e-commercie, neem bijvoorbeeld TWNKLS, een bedrijf gespecialiseerd in augmented reality. Zij werken samen met Ikea om klanten hun product in eigen huis te laten zien.’ De Leeuw vervolgt: ‘Zelf ben ik het meest benieuwd naar de spreker van Audi. Zij gaan het hebben over zelfrijdende auto’s. Een heel actuele technologie.’  

De voorbereidingen van dit symposium zijn al een jaar aan de gang, vertelt de Leeuw. ‘De hele dag is volgepland met inspirerende sprekers. Het eten wordt ook verzorgd. Momenteel zitten we op zo’n dertig inschrijvingen, we verwachten nog meer deelnemers naarmate het evenement dichterbij komt.

 

 

 

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.