Entree en hal sportcentrum krijgen make-over

| Paul de Kuyper

De hoofdingang en de centrale hal van het sportcentrum op de campus krijgen deze zomer een facelift. Met frisse en lichte kleuren moet het gebouw een blikvanger worden aan de Boulevard.

Nadat anderhalf jaar geleden de benedenverdieping met alle kleedkamers is gerenoveerd, zijn komende zomer de centrale hal en de entree van het sportcentrum aan de beurt voor een opknapbeurt. De bedoeling is dat frisse en lichte kleuren van het gebouw een blikvanger maken.

Binnen krijgt de receptie een plaats dichter bij de ingang, rechts van de trap. Er komt een open balie die meer uitnodigt tot contact tussen servicedeskmedewerker en sporters.

In de hal komen bovendien een nieuwe medewerkersruimte, zaaltjes voor health checks en meer zitjes. Ook de sportkantine wordt verbouwd: de bar moet een eigentijdse uitstraling krijgen.

Twee weken dicht

Door de verbouwing is het sportcentrum deze zomer twee weken gesloten (vanaf maandag 4 juli) omdat er dan veel sloopwerkzaamheden plaatsvinden. Van half juli tot eind augustus is de sporthal wel open, maar kunnen sporters overlast hebben van de verbouwing.

Tijdens de Kick-In, in de week van 24 augustus, hoopt het sportcentrum de vernieuwde bovenverdieping in gebruik te kunnen nemen.