Refugees@UT, wat kun jij doen?

| Redactie

Vluchtelingen opleiden, een vakantiedag doneren en een digitaal communicatiemiddel. Wat kun je nog meer doen? UT Nieuws organiseert samen met SG en de SU een denktankmiddag: ‘Refugees@UT’.

Deze bijeenkomst is op maandagmiddag 12 oktober van 16.00 uur tot 18.00 uur in het Atrium van de Bastille. Het is een denktank, bedoeld voor studenten en medewerkers, met de centrale vraag: wat kun jij (of wat kunnen wij) doen voor vluchtelingen?

Er zijn interviews met onder andere een Syrische vluchteling die aan de UT studeert, UT-vluchtelingencoördinator Erna Leurink en UAF-coördinator Hemo Oumenad. Het wordt een gevarieerd programma, met ook filmpjes, muziek en speciale voordrachten.

Pitchen

Daarnaast is het mogelijk om je eigen ideeën te opperen. Wat doe jij bijvoorbeeld al voor vluchtelingen? Of wat ben je van plan te doen? UT Nieuws, Studium Generale en de Student Union bieden je deze middag een podium om je eigen idee of initiatief te pitchen.

Ideeën die je al hebt, kun je hierheen mailen, maar ook voor spontane ideeën op de middag zelf is genoeg ruimte. Misschien vind je wel medestanders in de zaal, zodat je samen aan de slag kunt. Kortom, een middag om te verbinden en elkaar te inspireren.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.