UT begint smakelijk aan 2015 met nieuwjaarsontbijt

| Rense Kuipers

Met een uitgebreid nieuwjaarsontbijt werd vanochtend het nieuwe jaar begonnen in het Atrium van Ravelijn. Zo’n 700 aanwezigen genoten van een ontbijt, een nieuwe vervanging voor het traditionele proosten op het nieuwe jaar.

Photo by: Gijs van Ouwerkerk

Tijdens het ontbijt hield collegevoorzitter Victor van der Chijs zijn nieuwjaarstoespraak, waarin hij vertelde dat de UT meer zichtbaarheid wil claimen.

‘UT in de media’-prijzen

De ‘UT in de media’-prijzen werden ook uitgereikt. De derde prijs ging naar hoogleraar human media interaction Vanessa Evers. Promovenda Renske van Wijk mocht de tweede prijs in ontvangst nemen. De eerste prijs was voor onderzoeker Sarthak Misra.

Luchtvaartdeskundige Hans Heerkens won opnieuw een mediaprijs, in de buitencategorie. Stefan Witkamp, bekend van de uitvinding ‘Homey’, mocht de ‘Student in de media’-prijs in ontvangst nemen.

Parel-loterij

Dit jaar werd ook een UT-parelloterij gehouden. Bij binnenkomst kregen alle deelnemers een lot en maakten ze kans op UT-items met verschillende thema’s, zoals membranen maken met Kitty Nijmeijer, een architectuurrondleiding en een dagje meelopen als gastredacteur bij UT Nieuws.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.