Try-out Alice in Wonderland

| Redactie

Daan Egberts, student civiele techniek, begeeft zich in het openluchttheater van de UT. Samen met de spelersgroep van de musical Alice in Wonderland, legt hij de laatste hand aan de decoropbouw. Vanavond, woensdag 30 mei, begint om acht uur de try-out waarna een reeks van voorstellingen volgt.

Photo by: Hans Hordijk fotografie - Barendrecht The Netherlands

‘Ik ben heel blij hoe het theater er nu uitziet’, zegt Egberts enthousiast. Vooral het kunstgras valt in de smaak. ‘Dat ziet er goed uit en het maakt de valpartijen die voorkomen in de show zacht qua landing. En de kostuums zijn ook super, van de bovenste plank.’

De student heeft er heel wat repetitie-uren op zitten. Hij vervult vijf kleine rollen in de musical. ‘Veel variatie dus. En je moet er wat voor over hebben. We hebben met name in de weekends gerepeteerd. Dat vraagt wel wat van je.’ De laatste dagen heeft de spelersgroep van twintig mensen er extra hard aan getrokken. ‘Sommige dingen liepen nog niet zo als het moeten. Daar hebben we op ingezet. Vanavond is de try-out. Daarna weten we wat er nog aangepast moet werden en kunnen we ons opmaken voor de première van aanstaande zaterdag.

Voor meer informatie: www.vrijhofcultuurcentrum.nl

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.