Maandag 9 juni bestaat de in de Bastille gevestigde Utake vijf jaar. Dat heuglijke feit zal, als het aan Utake-chef Jim Pardoen ligt, niet ongemerkt voorbij gaan, integendeel. Studenten en personeel worden die maandag vanaf 12.00 getracteerd op een glas bier, harinkje of een Italiaans ijsje. Verder is er live-muziek en kan men de spanning van de 'blikvanger' ervaren. De praktische kant van de Utake mag, volgens Pardoen, spreken uit de perforator/ briefopener die elke bezoeker gratis krijgt aangeboden.
Utake viert feest
Maandag 9 juni bestaat de in de Bastille gevestigde Utake vijf jaar. Dat heuglijke feit zal, als het aan Utake-chef Jim Pardoen ligt, niet ongemerkt voorbij gaan, integendeel. Studenten en personeel worden die maandag vanaf 12.00 getracteerd op een glas bier, harinkje of een Italiaans ijsje. Verder is er live-muziek en kan men de spanning van de 'blikvanger' ervaren. De praktische kant van de Utak
