Olympische roeisters bij Euros

| Redactie

Drie olympische roeisters uit de damesacht vereerden afgelopen weekend roeivereniging Euros met een bezoek. De dames sleepten twee maanden geleden in Sydney zilver in de wacht. René Almekinders, hoofdcoach dames bij Euros lokte Elien Meijer, Anneke Venema en Marieke Westerhof naar Enschede. Euros heeft een aantal roeisters dat hard traint om over vier jaar de Olympische Spelen te halen. Deze ambit

Drie olympische roeisters uit de damesacht vereerden afgelopen weekend roeivereniging Euros met een bezoek. De dames sleepten twee maanden geleden in Sydney zilver in de wacht. René Almekinders, hoofdcoach dames bij Euros lokte Elien Meijer, Anneke Venema en Marieke Westerhof naar Enschede.

Euros heeft een aantal roeisters dat hard traint om over vier jaar de Olympische Spelen te halen. Deze ambitieze roeisters stapten met hun drie voorbeelden, speciaal voor de bijzondere gelegenheid, in de beste acht die Euros heeft.

De Euros-dames genoten van de verhalen over Sydney. Om het Olympische gevoel ook na het roeien vast te kunnen houden deelden Elien en Anneke een deel van hun Olympische kledingcollectie uit aan de Euros roeisters.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.