Thomas Willet: 1992-2014

| Redactie

Thomas was een echte WB'er. Hij hield van projecten en was altijd bezig om nieuwe oplossingen te bedenken. Hij zocht direct spullen bij elkaar om zijn ideeën tot uitvoering te brengen. Zo bedacht Thomas om in de zomer een tuinslang met gaten op het dak te leggen, zodat het huis afgekoeld werd. Hij was een perfectionist. We hebben nog nooit iemand zo lang over de kleur van een zelfontworpen dixi na zien denken. Creativiteit ontbrak niet. We zien in je kunst een geheel eigen stijl.

Ook naast je studie was je actief. Harambee en DispUIT maakten deel uit van zijn leven en hij was een trotse bewoner van huize Le Sjattoo. Thomas introduceerde zijn zelfgemaakte citroentaart tijdens tentamenweken, gaf Spaanse lessen, bouwde een aardappelkanon en hij boeide ons met zijn geweldige verhalen over Bolivia. We kunnen niet begrijpen dat we nu al afscheid van Thomas hebben moeten nemen.

De laatste dagen hebben we nog veel met Thomas gelachen, spelletjes gespeeld en van de tijd met hem genoten. Een boottochtje met een aantal vrienden en het vele bezoek zorgde voor mooie en bijzondere herinneringen. Ondanks dat we Thomas los moeten laten, zullen wij deze herinneringen altijd vasthouden.

We zijn ontzettend blij dat we Thomas hebben mogen leren kennen. Hij was een inspiratiebron voor ons. Hij liet zien dat je altijd moet genieten van het leven: iets dat hij heel goed kon.

Thomas, we gaan je missen.

Namens alle studiegenoten, huisgenoten en vrienden van Le Sjattoo, Harambee en DispUIT.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.