De wedstrijd van de week

Euros 8 wint op NK Indoor Roeien: ‘Het was een slagveld’

Elke week strijden UT’ers om de overwinning. Soms op topniveau, soms in de kelderklasse en alles daartussen. In deze ‘wedstrijd van de week’ het NK Indoor Roeien (NKIR) in Amsterdam.

On the spot

‘Voor minder dat tien kilometer kleed ik mij niet om’

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is Sander Smit (54), projectleider bij de dienst LISA.

Op kamers

Het Kadmos dispuutshuis aan de Brinkstraat

Waar de één kiest voor strak en clean, zit een ander het liefst tussen de fröbels en plantjes. Hoe zitten de UT-studenten erbij? In de rubriek ‘Op kamers’ gaan we bij ze langs. We nemen een kijkje achter de voordeur van student international business administation Hidde Zijlstra (22). Locatie: Brinkstraat.

Campus life
Expositie Vrijhof

‘Ik denk dat dit studenten raakt’

De Duitse kunstenares Madeleine Christin Leroy laat vanaf deze week haar tentoonstelling Armada zien, in de expositieruimte van de Vrijhof. ‘Ik denk dat het de studenten raakt. Niet alleen door de kleur en de vormen, maar ook doordat het er enigszins komisch uitziet.’

Campus life
Speed-dating at the Theatercafé

‘Something else than Tinder’

Even though Valentine’s Day is still far away, that didn’t keep the Theatercafé team from organising their first speed-dating event. Already fifty students have signed up for the now sold-out event, which takes place on December 11th.

De wedstrijd van de week

Onderlinge kraker: ‘Gelukkig was er erwtensoep’

Elke week strijden UT’ers om de overwinning. Soms op topniveau, soms in de kelderklasse en alles daartussen. In deze ‘wedstrijd van de week’ de broedertwist tussen v.v. Drienerlo vier en vijf.

Cartoon

Cartoon #48 by LUVANE

The first Monday of every month LUVANE presents you with a freshly cooked campus cartoon. A plate full of tasty colors, flavored with a pinch of humor, and served to satisfy your sateless hunger for procrastination.

De wedstrijd van de week
Tartaros Campus Challenge

‘Toffe run met mooie hindernissen’

Elke week strijden UT’ers om de overwinning. Soms op topniveau, soms in de kelderklasse en alles daartussen. In deze ‘wedstrijd van de week’ de Tartaros Campus Challenge.

On the spot

‘Niet fluitend, maar zingend naar mijn werk’

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is Boukje Vreman (37), opleidingsmarketeer van de faculteit TNW.

Campus life

De jagers van Hubertus

Van vissen tot aangeschoten wild en van sexy aliens tot Winnie de Poeh. Dat liep er allemaal rond op het jaarlijkse Hubertusfeest, afgelopen vrijdag in het welbekende Huize Hubertus. Dit keer luidde het thema: ‘Jachtsvertoon’. En daar gingen de feestgangers wel heel creatief mee om.

Op kamers

Soms heimwee aan Haaksbergerstraat

Waar de één kiest voor strak en clean, zit een ander het liefst tussen de fröbels en plantjes. Hoe zitten de UT-studenten erbij? In de rubriek ‘Op kamers’ gaan we bij ze langs. We nemen een kijkje achter de voordeur van masterstudent communicatie, Annisa Riana (25). Locatie: Haaksbergerstraat.

De wedstrijd van de week

Korfballers Vakgericht presteren binnen en buiten veld

Elke week strijden UT’ers om de overwinning. Soms op topniveau, soms in de kelderklasse en alles daartussen. In deze ‘wedstrijd van de week’: de korfballers van S.K.V. Vakgericht streden dit weekend in Wageningen om de Veluwe Cup.

Read more articles