Campus life

Master Cantus: geen drankorgie, wel heel gezellig

Ruim vijfhonderd studenten namen maandagavond deel aan de Master Singalong Cantus op de campus. Speciaal voor het internationale gezelschap was het zanggebeuren volledig Engelstalig. U-Today schoof aan bij een van de lange biertafels en onderging het studentikoze drinkfestijn.

Campus life

Crawling, jumping, sliding and climbing into student life

Traditionally, the Storming of the Bastille is one of the highlights of the Kick-In. From crawling through mud to jumping down waterslides and climbing up to the finish at the Vestingbar, the Kick-In participants got initiated to student life at the UT this afternoon.

Campus life

Water, foam and singing along

Partying in the outdoor pool, dancing underneath a blanket of foam in the Bastille or singing along in the big tent. The Thursday evening was full of options for party-loving Kick-In participants. Check out the pictures in this photo story.

Campus life

The essential guide to studying in Enschede

Welcome, freshmen! To kickstart your time on and off campus, we made an essential guide to studying in Enschede for you, without kicking down doors that are already open – or will be opened to you during the Kick-In.

Campus life
Fifth edition UT summerschool

‘On a scale of 1-10, CuriousU is an 8’

CuriousU is already in its fifth edition. 309 participants from 42 different countries came to the campus for the UT summer school in festival style. On the third day, after a night at the Sports Center due to heavy rainfall and thunder, the participants gather in the festival tent for a well-deserved lunch.

Campus life
U-Today viert vakantie

Out of office

De redactie van U-Today is op vakantie. Vanaf maandag 5 augustus zijn we weer bemand en bereikbaar.  Have a great summer!

Hoezo, zomervakantie?

‘I don’t think I will get the summer blues’

While one is lying on the beach with a mojito and the other faithfully sets up his tent at a campsite in the French Dordogne, there are also UT colleagues who keep slugging away this summer. This week, five people share what occupies them during the summer holidays. This fifth (and last) episode: Elena Tsigki, project leader of summer school CuriousU.

Hoezo, zomervakantie?

Student Services: de zomer is ons hoogseizoen

Terwijl de een met een mojito aan het strand ligt en de ander getrouw zijn tentje opzet op een camping in de Dordogne, zijn er ook UT’ers die deze zomer doorbuffelen. Deze week delen vijf van die 'bikkels' wat hen bezighoudt in de zomervakantie. In deze vierde aflevering: de medewerkers van Student Services.

Hoezo, zomervakantie?

‘Nog acht weken lekker doorwerken tot pensioen’

Terwijl de een met een mojito aan het strand ligt en de ander getrouw zijn tentje opzet op een camping in de Dordogne, zijn er ook UT’ers die deze zomer doorbuffelen. Deze week delen enkele ‘bikkels’ wat hen bezighoudt in de zomervakantie. In aflevering 3: Gert Banis. Hij houdt zich bezig met de verhuizing in de Technohal.

Hoezo, zomervakantie?

‘Samen strijden’ in de UB

Terwijl de een met een mojito aan het strand ligt en de ander getrouw zijn tentje opzet op een camping in de Dordogne, zijn er ook UT’ers die deze zomer doorbuffelen. Deze week delen enkele ‘bikkels’ wat hen bezighoudt in de zomervakantie. Deze tweede aflevering: de laatste-loodjes-studenten in de universiteitsbibliotheek.

Hoezo, zomervakantie?

‘Voor mij breekt nu de drukste periode aan’

Terwijl de een met een mojito aan het strand ligt en de ander getrouw zijn tentje opzet op een camping in de Dordogne, zijn er ook UT’ers die deze zomer doorbuffelen. Deze week delen vijf van die 'bikkels' wat hen bezighoudt in de zomervakantie. Deze eerste aflevering: Céline Schouten van het UT Language Centre.

Over de Vloer
Aflevering #5

Over de Vloer: Asgard

In deze videorubriek gaat U-Today over de vloer bij Enschedese studentenhuizen, om je een inkijkje te geven in het lokale studentenleven. In deze vijfde aflevering gaan we langs bij Asgard.

Read more articles