Waarom een akoestische belcel dé toevoeging is voor uw kantoor

| Specials U-Today

In een moderne werkomgeving zijn akoestische belcellen steeds vaker te vinden. Deze cellen bieden werknemers de mogelijkheid om in alle rust te telefoneren, te videobellen of te vergaderen. Maar waarom zijn deze cellen zo waardevol? Dat legt Officetopper.com graag uit in deze blog.

Een slechte akoestiek kan leiden tot verminderde concentratie en productiviteit. Een drukke werkvloer met veel geluiden kan het moeilijk maken om te focussen op werk. Akoestische belcellen bieden een plek waar u kunt afzonderen van de rest van de wereld en volledig kunt concentreren op uw taak. Ze zijn ontworpen om geluid te absorberen en te reflecteren. Dit zorgt voor een stille en focusserende werkomgeving. De meeste belcellen zijn voorzien van zachte wanden, plafonds en vloeren die geluid absorberen. Sommige belcellen hebben ook een geluidsdichte deur om geluid van buitenaf te blokkeren.

Betere privacy en werkplekbeleving

Akoestische belcellen bieden ook privacy. Als u een belangrijk telefoontje moet plegen of een vertrouwelijk gesprek moet voeren, wilt u niet dat iedereen u kan horen. Een belcel biedt u de mogelijkheid om in alle rust te communiceren zonder gestoord te worden.

Akoestische belcellen kunnen ook een positieve invloed hebben op de werkplekbeleving. Een werknemer die zich comfortabel en gewaardeerd voelt, is eerder geneigd om productief te zijn. Belcellen kunnen een bijdrage leveren aan een prettigere werkomgeving door werknemers de mogelijkheid te geven om zich af te zonderen van de rest van de wereld en in alle rust te werken.

Welke soorten belcellen zijn er?

Er zijn verschillende soorten belcellen, variërend van kleine telefooncellen tot grote vergaderruimtes. De klassieke belcel is een compacte ruimte waarin maximaal één persoon kan verblijven. Hier kunt u zowel staand als zittend in alle rust telefoneren of deelnemen aan een online vergadering, afgeschermd van de geluiden en drukte in de kantooromgeving. Deze belcellen hebben meestal een afmeting van maximaal 120 cm in breedte en 120 cm in diepte, en ze worden vaak aangeduid als "S-formaat." Ze zijn ideaal als een bescheiden, stille werkplek voor uw kantoor. Naast de compacte belcellen zijn er stilteruimtes die meer geschikt zijn om in te werken. Dit is handig wanneer u taken uitvoert die veel concentratie vereisen of als u nauw moet samenwerken met een collega.

Deze ruimtes bieden doorgaans plaats aan maximaal 4 personen, en sommige modellen bieden zelfs de mogelijkheid om een scherm op te hangen voor presentaties en samenwerking. Ook zijn er de ruime XL-belruimtes. Dit zijn complete vergaderruimtes die u in uw open kantooromgeving kunt plaatsen. Hiermee creëert u een afgesloten omgeving waarin u met grotere groepen, meestal tussen 6 en 8 personen, vergaderingen kunt houden. Dit zorgt ervoor dat u geen last hebt van storende geluiden, en uw collega's buiten de vergadering worden ook niet gestoord.

Stel uw belcel samen bij Officetopper

Via Officetopper.com kunt u gemakkelijk akoestische belcellen voor jouw kantoor samenstellen. U kunt kiezen uit verschillende modellen, afmetingen, kleuren en materialen. Zo kunt u de belcel perfect afstemmen op uw specifieke behoeften. Nadat u uw belcel heeft samengesteld, kunt u deze eenvoudig bestellen of een offerte aanvragen. Officetopper.com biedt u de mogelijkheid om uw belcel te laten monteren en leveren op een plaats naar keuze, geheel online te kiezen.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.