Jonge studenten enthousiast maken over design engineering

| Specials U-Today

De James Dyson Award is een internationale designprijs om de volgende generatie ontwerpers aan te moedigen. De wedstrijd is open voor alle (alumni) ontwerptechnische studenten.

De James Dyson Award is toegankelijk voor de studenten van een technische universiteit - en degenen die de afgelopen vier jaar zijn afgestudeerd aan een technische opleiding. Officiële documentatie moet als bewijs meegeleverd worden.

Als je niet alleen wilt werken, of als je iets anders hebt gestudeerd, maar wel een briljant idee hebt dat je wilt delen, dan kan je nog steeds deelnemen in een team. Je teamleider moet aan de kwalificerende eisen hebben voldaan, en alle teamleden moeten (of zijn geweest in de laatste vier jaar) voor minstens een semester zijn ingeschreven aan een opleiding. 

Ben je student of recent afgestudeerd met een idee dat een probleem oplost? Stuur je aanmelding in. Een ruw prototype of een marktklaar product, dat maakt de jury niet uit.

De award wordt mogelijk gemaakt door de James Dyson Foundation, James Dyson's liefdadigheidsinstelling met als missie om jonge studenten enthousiast te maken over design engineering.

Inschrijven kan tot 30 juni.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.