ICT-divisie Sigmax verder als zelfstandig bedrijf

| Specials U-Today

De ICT-divisie van UT-spin-off Sigmax gaat zelfstandig verder. UT-alumnus Robbie Mulders en Ronald Vehof vormen de directie.

De ICT-divisie van Sigmax levert sinds 1998 ICT-oplossingen en diensten aan het MKB. CEO van Sigmax, Leo van den Ende: ‘De divisie is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een sterke speler in de regio. Om deze positie uit te bouwen, moet de organisatie zich continu op het allerhoogste niveau blijven ontwikkelen. Met de verzelfstandiging heeft Sigmax ICT Specialisten de ideale uitgangspositie om dat te doen en de eigen ambitie waar te maken.’

Vooroplopen 

Het is de ambitie van het nieuwe Sigmax ICT Specialisten om bedrijven te helpen om voorop te blijven lopen in de markt - met ICT als strategische tool. Robbie Mulders: Wij willen niet de grootste, maar de beste zijn. Om op alle niveaus met onze klanten mee te denken, moeten we een breed pallet van specialismen in huis hebben en ons steeds blijven ontwikkelen. Met Quadrum Capital aan boord hebben wij de focus en financiële slagkracht om dat te doen, zodat we niet alleen de beste ICT-partner zijn, maar ook blijven.

 

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.