Account Manager Sociaal Financieel

| Specials U-Today

Ben jij de Account Manager die wij zoeken voor de sociaal financiële markt: gemeenten, schuldhulpverleners, (WSNP)bewindvoerders en budgetbeheerders? Heb jij passie voor de verkoop van innovatieve softwareoplossingen vanuit jouw rol als kennispartner van de klant?

Dan is Stratech op zoek naar jou.

Wat is je rol?

Met jouw kennis van de sociaal financiële sector en de processen rondom schulddienstverlening overtuig je potentieel nieuwe klanten van de toegevoegde waarde van onze softwareoplossing  Stratech Perspectief. Bij bestaande klanten ben je nieuwsgierig naar mogelijkheden om hun processen verder te optimaliseren met onze aanvullende softwareoplossingen. Op alle DMU-niveaus bij onze klanten en prospects ben je een goede gesprekspartner. Je initieert commerciële activiteiten in samenwerking met je collega's van Marketing en levert een bijdrage aan de productontwikkeling met behulp van marktinformatie. Je vervult een regierol tussen onze klanten en je collega's bij Stratech (Marketing, Consultants, Servicedesk en Product Management).

In een gedreven en succesvol team werk je vanuit ons kantoor in Enschede, vanuit huis en bij onze klanten aan het behalen van commerciële resultaten en doorgroei van Stratech.

Wie zoeken wij?

Om je taken goed te kunnen uitvoeren beschik je minimaal over een commerciële hbo-opleiding en heb je minstens vijf jaar succesvolle ervaring opgedaan in een commerciële buitendienstfunctie. Je hebt ervaring en affiniteit met de softwarebranche. Ervaring met de sociaal financiële sector is een pré.

profiel

  • Gedreven en resultaatgericht
  • Een proactieve en klantgerichte houding
  • Uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden
  • Enthousiast
  • Leergierig
  • Goed in samenwerken 

Geïnteresseerd in deze functie?

Spreekt de functie van Accountmanager jou aan? Neem dan contact op met Erik Mijnheer (Business Manager) via 06 51 69 43 57 of e.mijnheer@stratech.nl om je interesse kenbaar te maken. Natuurlijk kun je ook direct online solliciteren door het formulier in te vullen!