Ambitieuze student civiele techniek gezocht

| Specials U-Today

Studeer jij civiele techniek en heb je affiniteit met duurzaamheidsprojecten? Dan zijn wij, No Nonsense Technical Solutions, op zoek naar jou.

Studeer jij civiele techniek en heb je affiniteit met duurzaamheidsprojecten? Dan zijn wij, No Nonsense Technical Solutions, op zoek naar jou!

No Nonsense Technical Solutions (NNTS) zoekt een ambitieuze student civiele techniek die interesse heeft om theoretische kennis in de praktijk te brengen en te werken aan innovatieve projecten van verschillende werkgevers.

Binnen NNTS werk je samen met studenten van verschillende studieachtergronden aan projecten. Jij zult het civieltechnische deel op je nemen. Je werkt aan concrete projecten van hoge kwaliteit. Je werkt voor deze functie op projectbasis met een werklast van ongeveer 8-12 uur per week. Dit is natuurlijk afhankelijk van het project en de deadline.

Gewenste achtergrond:

Wij zijn voor deze functie op zoek naar het volgende:

Je beschikt over voldoende civieltechnische kennis

Je studeert op HBO/WO niveau

Je bent ambitieus en betrokken

Je hebt affiniteit met duurzaamheidsprojecten

Hoog verantwoordelijkheidsgevoel

 

Wij bieden jou:

Een uitdagende bijbaan in een inspirerende omgeving

De kans om relevante werkervaring op te doen tijdens je studie

De mogelijkheid om jezelf te profileren bij interessante bedrijven

Beschik je over leiderschapskwaliteiten en wil je dit graag inzetten tijdens je baan? Dan kun je in plaats van voor projectlid ook solliciteren naar de functie van projectleider.

Informatie en interesse:

Blink jij uit in jouw vakgebied, schrik je niet van het nemen van verantwoordelijkheid en houdt je van een nieuwe uitdaging?  Vul dan het interesseformulier in.