No Nonsense Technical Solutions zoekt hr-manager

| Specials U-Today

In ons studentenbedrijf No Nonsense Technical Solutions met 70 medewerkers zoeken wij ondersteuning op het gebied van human resources (hr). Heb jij een bedrijfskundige achtergrond of affiniteit hiermee? Ben jij sociaal en communicatief zeer goed onderlegd? Neem dan contact met ons op!

Om onze projecten tot een succesvol einde te brengen, hebben wij de juiste studenten nodig. Het werven van deze studenten is de taak van de hr-afdeling. Ook overzicht houden op de studenten die bij ons in dienst zijn, hoort tot het takenpakket. Sommige studenten leid je op tot projectleider. Verder zorg je voor promotie van No Nonsense Technical Solutions (NNTS) op universiteiten en nog vele, andere taken vallen onder de verantwoordelijkheid van hr.

Wij zoeken per direct iemand die ondersteuning biedt binnen de hr-afdeling. Je krijgt veel vrijheid om initiatief te nemen. Ook op organisatorisch niveau draai je mee en toon je jouw bedrijfskundige inzichten.

Interesse in een zeer dynamische bijbaan in een inspirerende omgeving? Neem dan contact met ons op door te mailen naar sollicitaties@nnts-group.nl met je motivatie en je cv, onder vermelding van vacature hr-manager.

Meer weten over NNTS? U-Todat interviewde oprichter Jurre Kuijper in 2016. Dat interview lees je hier.