Veel verantwoordelijkheid en een steile leercurve

| Redactie

Scherp, stoutmoedig, samen, plezier, no-nonsense en vertrouwen. Dat zijn de kernwaarden van consultancybedrijf First Consulting. De onderneming helpt toonaangevende bedrijven bij het verbeteren van hun operationele processen.

First Consulting is een snelgroeiend consultancybedrijf met een no-nonsenseaanpak en met passie voor operationele processen. Wij helpen toonaangevende bedrijven bij het verbeteren van hun operationele performance. Deze verbetering is meetbaar, duurzaam en wordt bereikt door het aanpassen van processen, technologie en de organisatie. Onze medewerkers behalen succesvolle resultaten samen met de werknemers van onze klanten. Opdrachtgevers zijn bedrijven in de infrastructuur, telecombedrijven, banken, verzekeraars, bedrijven in de retail & industrie en energiebedrijven. Wij onderscheiden ons in de markt door diepgaande proces- en systeemkennis constant te combineren met operationele realisatiekracht.

Het maximale uit jezelf halen?

Persoonlijke ontwikkeling en plezier staan bij ons hoog in het vaandel. In onze platte organisatie geven wij je zowel als startende als ervaren consultant snel veel verantwoordelijkheden en daarmee een steile leercurve. Hierin kies jij samen met je mentor je eigen pad voor ontwikkeling: doorgroeien naar een projectmanagersrol, een verbreding als consultant of juist een specialistische rol.

Training on the job vinden we belangrijk, maar we bieden ook groepstrainingen op allerlei vlakken. Daarnaast organiseren we zes keer per jaar sportieve en uitdagende events. Wil jij het maximale uit jezelf halen en dagelijks slim resultaat realiseren met een groep enthousiaste  collega’s? Neem dan contact met ons op.

Join first!                 

Dit artikel verscheen in het Business & Career Magazine van U-Today.