Over First Consulting

| First Consulting

First Consulting is met 165 werknemers een snelgroeiende, no-nonsense consultancy-organisatie. Een consultant van First Consulting werkt aan operationele vraagstukken bij toonaangevende bedrijven in de infrastructuur, telecom, verzekeraars, banken & verzekeraars, retail & industrie en energie.

Wij helpen met onze scherpe blik klanten als BAM, Alliander, ABN AMRO, Tele2, Nuon, Gasunie, KPN, Enexis, PostNL, Essent, Stedin, Expereo, Eneco en ProRail bij het verbeteren van hun operationele performance. Deze verbetering is meetbaar, levert duurzaam resultaat op en wordt bereikt door het aanpassen van processen, technologie en organisatie.

Dit resultaat bereiken onze medewerkers samen met de werknemers van onze klanten. Wij onderscheiden ons in de markt door diepgaande proces- en systeemkennis te combineren met operationele realisatiekracht.

Analytisch vermogen omzetten in doeltreffende daadkracht?

Onze consultants combineren denk- en daadkracht in het tot stand brengen van slimme, hoogwaardige oplossingen. Op gedreven en nuchtere wijze maken zij de vertaalslag vanuit de strategische richting van een klant naar de bedrijfsprocessen, organisatie en IT. Zij schakelen moeiteloos tussen management en werkvloer en tussen strategie en uitvoering en hebben een constante focus op meetbaar resultaat. We maken altijd waar wat we beloven.

Het maximale uit jezelf halen?

Persoonlijke ontwikkeling en plezier staan bij ons hoog in het vaandel. In onze organisatie zijn de lijnen kort en geven wij je zowel als startende als ervaren consultant snel veel verantwoordelijkheden en daarmee een steile leercurve. Hierin kies jij samen met je mentor je eigen ontwikkelpad: doorgroeien naar een projectmanagersrol, een verbreding als consultant of juist een specialistische rol. Persoonlijk ontwikkelen vanuit je project vinden we belangrijk, maar altijd in combinatie met training, mentorschap en goede zelfreflectie. Daarnaast organiseren we zes keer per jaar uitdagende en vooral gezellige events.

Wil jij meegroeien met onze ambities en werken aan impactvolle projecten met en bij onze klanten in een ambitieuze no-nonsense-organisatie? Ben jij die nuchtere, resultaatgerichte teamspeler die wij zoeken? Bekijk onze huidige vacatures. We horen graag van je!


Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons recruitmentteam: [email protected]

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.