Zeven UT-studenten naar Student Research Conference

| Redactie

Zeven studenten van de UT mogen op woensdag 21 november hun bacheloronderzoek presenteren aan pers, politiek, wetenschap en bedrijfsleven op de Student Research Conference 2012 in Utrecht. Voor het beste onderzoek is er een prijs van 1500 euro.

De Student Research Conference bestaat sinds 2010 en wordt sindsdien jaarlijks georganiseerd. Het doel van de conferentie is om onderzoek van bachelorstudenten voor een breed publiek zichtbaar te maken. Honderden studenten uit het hele land konden hun bacheloronderzoek insturen. De beste zestig bacheloropdrachten zijn geselecteerd voor een workshop of een posterpresentatie.

De UT-studenten Rogier Wildeboer (biomedische technologie), Thijs Teunissen (civiele techniek), Dorien den Otter (onderwijskunde) en Irene Steens (onderwijskunde) mogen hun bacheloronderzoek in een workshop toelichten aan de jury. Zij komen in aanmerking voor de Student Research Award, een prijs van 1500 euro. Susanne Schmidt (European studies), Tamara Oukes (bedrijfskunde) en Danny Bergsma (technische informatica) presenteren op de conferentie een poster van hun bacheloropdracht. Zij dingen mee naar de publieksprijs (500 euro) voor de beste poster.

Winnaar van de eerste Student Research Award in 2010 is Fenna Janssen, UT-studente industrieel ontwerpen (foto). Zij won de prijs voor haar onderzoek naar een duurzame zonneoven.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.