Dubbeldiploma met TU Berlin

| Redactie

Studenten van de bedrijfskunde-mastertrack Innovation & Entrepreneurship kunnen vanaf komend collegejaar een dubbeldiploma halen aan de UT en aan de technische universiteit van Berlijn. Ook studenten uit de Duitse hoofdstad komen in aanmerking voor het dubbeldiploma. Een samenwerkingsovereenkomst tussen de UT en de TU Berlin is onlangs getekend.

De uitwisseling van masterstudenten start in september 2010. In de track Innovation & Entrepreneurship studeren de deelnemers een jaar in Enschede en vervolgens een jaar in Berlijn. De voertaal is Engels. Studenten kunnen instromen in september of februari 2010. Het Twents-Berlijnse programma is samengesteld naar het voorbeeld van de al bestaande samenwerking met de univeristeit van Aalborg (Denemarken). Behalve op het gebied van master-opleidingen wordt er ook uitwisseling mogelijk gemaakt op bachelorniveau.

De samenwerking met Berlijn is voor bedrijfskunde een eerste stap naar vergelijkbare samenwerkingsverbanden met andere Europese universiteiten in Europa, ook voor de andere specialisaties van Business Administration.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.