Cola kip en wraps in kookboek Rianne’s Recepten

| Redactie

Was jij ook zo’n fan van Rianne’s kookvlog op U-Today? Dan hebben we goed nieuws! Al haar favoriete recepten staan nu in het kookboek Rianne’s Recepten, dat vanaf vandaag gratis verkrijgbaar is op de Boulevard of af te halen is op de redactie van U-Today in de Vrijhof.

Cola kip, bietenstamppot, een wrap met bonen of shakshuka…in Rianne’s kookboek vind je 19 heerlijke recepten om te bereiden in je studentenkeuken. Met een duidelijk overzicht van de ingrediënten, maar ook wat je nodig hebt aan basics in de keuken. Van alle gerechten is een vlog (in het Engels) beschikbaar die je via een QRcode gemakkelijk terug kunt kijken.

Ongeveer een jaar geleden ontstond het idee tussen Rianne Hagen en de redactie om ‘iets’ met haar kookvlogs te gaan doen, omdat het afstuderen van haar studie Industrial Design Engineering naderde. Dat idee resulteerde in een kookboek, vooral bedoeld voor eerstejaars die het nog lastig vinden om een lekkere, niet al te dure maaltijd in elkaar te flansen.

‘Tegen mijn huisgenoten die niet van koken houden zei ik altijd; beter uit een pakje en lekker dan zonder recept en goor. Je moet gewoon doen waar je zin in hebt, zolang je het maar probeert’, aldus Rianne. En dat proberen, kun je nu heel makkelijk met de recepten uit haar kookboek. Eet smakelijk!

(Maar kom vooral snel, want de boeken vinden gretig aftrek!)


Rianne’s Recepten is een speciale uitgave van U-Today, in samenwerking met ontwerp- en designbureau Vanille.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.