Jos van Hillegersberg vertrekt naar Den Bosch

| Redactie

UT-hoogleraar Jos van Hillegersberg heeft een nieuwe baan geaccepteerd als Academic Director van JADS (Jheronimus Academy of Data Science) in 's-Hertogenbosch. Hij begint op 1 maart aan zijn nieuwe baan in Noord-Brabant, maar blijft één dag per week aan de UT verbonden.

Photo by: Frans Nikkels

JADS is een gezamenlijk instituut van Tilburg University en de Technische Universiteit Eindhoven. Het instituut biedt data science bachelor- en masteropleidingen, PDEng-onderwijs, beroepsopleidingen en helpt organisaties hun datagedreven toekomst vorm te geven. 

Van Hillegersberg was tot op heden zestien jaar verbonden aan de UT. Hij was zeven jaar programmadirecteur Business & IT, vijftien jaar vakgroepvoorzitter Industrial Engineering en Business Information Systems en de laatste twee jaar voorzitter van de vakgroep High-Tech Business and Entrepreneurshop binnen de faculteit BMS. Daarnaast was hij zes jaar voorzitter van de programmacommissie TKI/N.W.O. Topsector Logistiek. 

Om de overgang goed te laten verlopen, blijft Van Hillegersberg vanaf 1 maart één dag per week beschikbaar voor de UT. Het voorzitterschap van de High Tech Business and Entrepreneurship draagt hij over. 

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.