Klussen aan de campus

| Redactie

Nieuwe fietspaden, parkeerplaatsen en bestrating. Het campusterrein wordt momenteel op verschillende plekken flink onder handen genomen. Studenten en medewerkers kunnen daar tijdelijk hinder van ondervinden. Medio april moet alles klaar zijn.

roadworks on campus

New bike lanes, parking spaces and pavement. In several places, the campus is undergoing some changes. Students and employes can experience temporary disruption. All roadworks should be finished come April.

Het gaat onder andere om werkzaamheden aan de fietspaden bij de Calslaan en de Boerderijweg. Daar komen rode betontegels in plaats van asfalt. Ook het gas, water en elektra in de ondergrond worden vervangen. De wegen zullen afgesloten zijn voor verkeer en fietsers moeten daarom omfietsen. De werkzaamheden bij de Calslaan zijn in volle gang en moeten eind maart of begin april klaar zijn, de Boerderijweg geldt dat dit al een maand eerder moet zijn afgerond.

Verder komen er nieuwe parkeerplaatsen voor auto’s en een langsparkeerplaats voor vrachtwagens bij Erve Holzik, tevens aan de Boerderijweg. De toegangsweg naar Erve Holzik krijgt ook nog nieuwe bestrating. Dat geldt ook voor de woningen aan de Langenkampweg. De nieuwe bestrating daar moet half maart klaar zijn.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.