Photographing the Diversity of the UT

| Sieme de Wolf

Alle internationale studenten van de Universiteit Twente worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan 'Photographing the Diversity of the UT', een fotografieproject bedoeld om de culturele diversiteit van de universiteit vast te leggen.

Gedurende deze week (week 42) maakt professionele fotograaf Rikkert Harink portretfoto's van zo veel mogelijk internationale studenten, met als doel een collectie van portretfoto's van studenten met diverse achtergronden te creeëren. Deelnemende studenten ontvangen hun foto gratis per e-mail.

De exacte locatie is het ITC gebouw, Hengelosestraat 99, in Enschede (kamer 'Studielandschap' op de begane grond).

De exacte tijden zijn:
Woensdag 12:00 tot 15:00
Donderdag 11:00 tot 14:00
Vrijdag 13:00 tot 16:00

De portretfoto's van studenten worden gebruikt in het UT Nieuws magazine en zullen op een expositie aan de UT getoond worden. Ook kunnen ze worden gebruikt voor andere universitair verwante publicaties. Studenten vermelden hun naam en het land van herkomst, overige informatie is niet verplicht. De fotoshoot zelf zal slechts enkele minuten duren.

Als je wilt deelnemen aan dit project en een professionele portretfoto wilt laten maken, kom dan langs bij het ITC gebouw tijdens op een van de genoemde tijden. Iedereen is welkom! Het doel is om zo veel mogelijk nationaliteiten te fotograferen, dus aarzel niet om dit bericht met UT-vrienden en kennissen te delen.

Meer informatie? Neem contact op met fotograaf Rikkert Harink op [email protected]

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.