UT-studenten strijden om plekje kalender

| Rubina Oliana

In totaal doen elf UT-studenten een poging om een plekje te bemachtigen op de Women in Technology kalender. De special TU Edition biedt alleen plek aan studenten van de drie technische universiteiten Delf, Enschede en Eindhoven.

Engineeringbureau Dosign Engineering brengt voor de zevende keer de kalender uit. Dit jaar organiseert ‘Dosign Students’, een bureau dat technische studenten helpt bij het vinden van een passende baan, de wedstrijd. Zij hopen met de kalender een platform te creëren voor vrouwelijke rolmodellen binnen de techniekwereld.

De wedstrijd bevindt zich nog in de eerste ronde. Elke deelneemster heeft twee foto’s van haarzelf opgestuurd, samen met haar visie op de vraag: ‘Hoe positioneer jij jezelf in een wereld van transitie?’

Een jury selecteert uit de top 25 de deelneemsters met de meeste stemmen. Zij winnen een fashioncheque ter waarde van 500 euro en een professionele fotoshoot voor de kalender. Daarnaast wijst de jury de officiële winnares van 2016 aan. Zij wint een plekje op de cover van de kalender én een reis voor twee naar Houston, Texas.

Van de elf UT-studenten staan er vier in de top 25. Steunen kan nog tot 12 oktober door hier op ze te stemmen.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.