Sunny Bergman geeft lezing op UT

| Maaike Platvoet

Filmmaker en schrijfster Sunny Bergman, bekend om haar controversiële documentaires als Sletvrees en Beperkt houdbaar, komt op 10 maart naar de UT voor een lezing.

De lezing van Bergman wordt georganiseerd door het OBP-vrouwennetwerk en Female Faculty Network, in het kader van Internationale Vrouwendag.Sunny’s handelsmerk is een persoonlijke en tegelijkertijd filosofisch getinte zoektocht. Een tocht van sekstantes in Oeganda naar een slettencursus in de VS. Met als hoofdvraag: waarom zijn vrouwen zo bezig met een sexy uiterlijk terwijl hun seksuele handelen een mijnenveld is?

Tijdens de lezing op de UT zal Bergman verschillende stukken van haar documentaire laten zien, maar ook uitleggen hoe het denken over vrouwelijke seksualiteit ons persoonlijke en professionele leven beïnvloedt.

De lezing is van 15.00 tot 16.00 uur in de Audiozaal van de Vrijhof. Daarna is er mogelijkheid om met elkaar in discussie te gaan en vragen te stellen aan Sunny Bergman. Deelnemen kan door een mail te sturen aan [email protected].

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.