TSM en SWOT stijgen in landelijke ranking

| Redactie

In de tweejarige MBA-ranking van het blad Intermediair, waaraan de beste in Nederland werkzame business schools meedoen, is TSM Business School met haar Executive MBA gestegen van een vijfde naar een vierde plaats. TSM scoort met name in de sectoren kwaliteit van docenten, inhoud van het programma, inhoudelijke waarde voor de deelnemer en effect op de loopbaan.

De aan TSM gelinkte SWOT stijgt in de ranking van een vijftiende naar een dertiende plaats. SWOT scoort bovengemiddeld op studeerbaarheid, voorbereiding op loopbaan, samenhang en het niveau van de docenten. De totaalscore is ondergemiddeld omdat de landelijke naamsbekendheid een belangrijk criterium is. Ten opzichte van de ranking in 2004 is het aantal gerankte schools toegenomen van 16 naar 18. Er zijn enkele Nederlandse aanbieders afgevallen en buitenlandse toegevoegd.

De Stichting TSM, waar beide business schools deel van uitmaken, scoort niet alleen op kwaliteit en reputatie hoog. Ook het marktaandeel, met dit academisch jaar totaal vijf Executive MBA-groepen, behoort tot de top drie van de gerankte business schools.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.