Van wie is koe 4068?

| Redactie

Een zwartbonte koe met nummer 4068 is sinds dinsdagavond te gast op de campus. Portiers van de UT ontdekten het beest rond een uur of zeven 's avonds, toen het doodgemoedereerd maar moederziel alleen een wandelingetje over het fietspad bij het Biomagnetisch Centrum maakte. De UT-medewerkers slaagden er pas met behulp van de politie in om de koe de wei in te krijgen. Nummer 4068 blijkt een vreemde

Een zwartbonte koe met nummer 4068 is sinds dinsdagavond te gast op de campus. Portiers van de UT ontdekten het beest rond een uur of zeven 's avonds, toen het doodgemoedereerd maar moederziel alleen een wandelingetje over het fietspad bij het Biomagnetisch Centrum maakte. De UT-medewerkers slaagden er pas met behulp van de politie in om de koe de wei in te krijgen.

Nummer 4068 blijkt een vreemde eend in de bijt. Niemand, de dierenbescherming, noch boeren uit de naaste omgeving, weten waar het dier thuis hoort. De portiers zitten met de handen in het haar, want van wie is nu koe 4068? Het signalement luidt: een éénjarig rund (pink), dat nog niet gekalfd heeft, zwartbont, wit befje en vaak in gezelschap van rund 4030. Tips (desgewenst anoniem) zijn welkom op toestel 3815.


Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.