Pythische Spelen

| Redactie

Vanaf woensdag 30 september tot en met zaterdag 3 oktober organiseert de Katholieke Universiteit Nijmegen de Pythische Spelen. Zo'n zeshonderd studenten uit Nederland zullen op het gebied van theater, dans, muziek, beeldende kunst en letteren de strijd aangaan. Overdag is de campus van de KUN het decor van levendige competitie. In de avonduren concentreert de culturele bedrijvigheid zich in het ce

Vanaf woensdag 30 september tot en met zaterdag 3 oktober organiseert de Katholieke Universiteit Nijmegen de Pythische Spelen. Zo'n zeshonderd studenten uit Nederland zullen op het gebied van theater, dans, muziek, beeldende kunst en letteren de strijd aangaan. Overdag is de campus van de KUN het decor van levendige competitie. In de avonduren concentreert de culturele bedrijvigheid zich in het centrum van de stad. De Pythische Spelen zijn een onderdeel van het lustrumprogramma van de KU Nijmegen, die dit jaar haar 75-jarig bestaan viert.

Nieuw op de spelen is de website-wedstrijd. De organisatie daagt studenten uit een site te maken over een culturele uiting. Daarbij ligt de nadruk vooral op creativiteit en minder op techniek. Tijdens de Spelen zijn de sites op Internet te bewonderen.

Meer informatie: 024-3612498 of j.vangool@student.kun.nl