Grimeren

| Redactie

De spelers van Nest worden gegrimeerd voor de voorstelling De Goedkeuring, afgelopen dinsdag in de Vrijhof. Vaak vinden toneelspelers het wel prettig om zo'n behandeling te ondergaan. Op die manier wordt de spanning vóór de voorstelling even verbannen. Bovendien kom je soms pas echt goed in je rol als je een zichtbare metamorfose hebt ondergaan en jezelf amper terugkent in de spiegel. Een enkeling

De spelers van Nest worden gegrimeerd voor de voorstelling De Goedkeuring, afgelopen dinsdag in de Vrijhof. Vaak vinden toneelspelers het wel prettig om zo'n behandeling te ondergaan. Op die manier wordt de spanning vóór de voorstelling even verbannen. Bovendien kom je soms pas echt goed in je rol als je een zichtbare metamorfose hebt ondergaan en jezelf amper terugkent in de spiegel.

Een enkeling vindt het grimeren rampzalig. Terwijl je niet kunt roken, teksten prevelen of het podium verkennen zit er ook nog iemand anders aan je haar en gezicht te prutsen. De twee spelers van Nest worden morgen nog een keer gegrimeerd voor de laatste voorstelling van De Goedkeuring, die om kwart over acht begint.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.