Juiste studenten koppelen aan de juiste bedrijven

| Specials U-Today

Techniek Bedrijven Evenement is een jaarlijks carrière evenement waarbij studenten gematcht worden aan bedrijven. Op 13 november vindt het event online plaats. Inschrijven kan nu.

Stichting Techniek Bedrijven wordt jaarlijks georganiseerd door technische studenten uit Delft. Al jaren is de stichting bezig met het in contact brengen van techniek- en bètastudenten met de beste technische bedrijven middels een jaarlijks carrière evenement: Techniek Bedrijven Evenement.

Dit wordt gedaan via een uniek matching algoritme waarbij de juiste studenten aan de juiste bedrijven gekoppeld worden. Dit evenement zal dit jaar digitaal plaatsvinden op 13 november 2020. Het Techniek Bedrijven Evenement is hét landelijke carrière evenement dat staat voor kwaliteit en persoonlijk contact tussen student en bedrijf.

Deelnemers krijgen een casestudy waarbij ze in drie uur samen een fictief probleem van een bedrijf moeten oplossen. Daarnaast zijn er interactieve bedrijfspresentaties van een uur. Naast de casestudy en de bedrijvenpresentatie kunnen studenten op de bedrijvenmarkt nog één op één met het bedrijf contacten leggen.

Wil je alvast kijken welke bedrijven er mee doen aan het evenement? Kijk dan hier.

Ben jij geïnteresseerd en wil je deelnemen aan het evenement? Schrijf je dan in via deze link

 

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.