Kom jij ons team versterken?

| Specials U-Today

Bij DataVisual zoeken ze superhelden die geen cape nodig hebben om een held te zijn.

Kom jij ons team versterken? DataVisual is een innovatief en groeiend bedrijf met ambities. Een baan bij DataVisual betekent naast bedrijfsmatige groei ook persoonlijke groei en dat heeft bij ons een hoge prioriteit. 

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures openstaan:

Ben je geïnteresseerd in één van bovenstaande vacatures? Stuur dan een e-mail met je motivatie en CV naar [email protected]

Open sollicitatie

Mocht er op dit moment geen passende vacature voor jou tussen staan, houd dan onze website in de gaten of stuur ons een open sollicitatie. Indien je een open sollicitatie wilt sturen, reageer dan via bovenstaande button. Op het moment dat wij een passende functie beschikbaar hebben, zal jouw sollicitatie in de procedure meegenomen worden.

Stage lopen

Het is ook mogelijk om stage bij ons te lopen. Volg jij een studie aan het MBO, HBO of WO en ben je op zoek naar een leuke en leerzame stageplek of afstudeermogelijkheid? DataVisual biedt jaarlijks diverse stage- en afstudeerplekken. Dit kan variëren van een stageplek op de afdeling marketing tot een afstudeeropdracht op de afdeling Cloud Services of Webdevelopment. Er zijn diverse mogelijkheden! Indien de vacature er niet tussen staat, dan is het altijd mogelijk om een open sollicatie te sturen.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.