No Nonsense Technical Solutions zoekt acquisiteur

| Specials U-Today

Bij No Nonsense Technical Solutions, een studentenbedrijf met 70 medewerkers, zoeken wij ondersteuning op het gebied van acquisitie. Ben jij niet bang om te bellen met potentiële klanten? Heb je inzicht in het bedrijfsleven en heb je affiniteit met techniek? Neem dan contact met ons op!

Als acquisitiemedewerker is het jouw doel om nieuwe projecten binnen te halen via warme en/of koude acquisitie. Je moet kunnen netwerken, overtuigend verkopen en snel kunnen schakelen tussen technische onderwerpen tijdens een serieus gesprek.

Wij zoeken per direct iemand die minimaal acht uur per week beschikbaar is voor de rol van accountmanager. Hierbij krijg je veel vrijheid om initiatief te nemen. Daarnaast draai je op organisatorisch niveau mee en maak je gebruik van jouw strategisch inzicht.

Interesse in een zeer dynamische bijbaan in een inspirerende omgeving? Neem dan contact met ons op door te mailen naar sollicitaties@nnts-group.nl met je motivatie en je cv onder vermelding van vacature acquisitie.

Klik hier voor meer informatie over ons.