Wij zoeken adviseurs met passie voor digitale innovatie

| Redactie

Samen waarde realiseren uit digitale innovatie. InnoValor laat onderzoek renderen in innovatieve softwareproducten en frisse adviezen.

Blockchain, kunstmatige intelligentie, AR/MR, persoonlijk datamanagement, quantified self, allemaal digitale ontwikkelingen met een enorme impact op onze samenleving. Daardoor veranderen bedrijfsmodellen fundamenteel, vragen consumenten om andere diensten en moet de overheid inspelen op de veranderende wereld. Bij InnoValor onderzoeken we deze ontwikkelingen en vertalen de resultaten naar heldere adviezen voor banken, verzekeraars, ministeries en andere organisaties. Vaak in het Nederland, steeds vaker daarbuiten.

Onderzoek leidt tot innovatieve producten

Soms leidt onderzoek tot producten die te leuk zijn om te laten liggen. Zo ontstond ReadID, software waarmee we met smartphones paspoorten digitaal uitlezen voor identiteitsverificatie. Banken en instellingen over heel de wereld gebruiken nu deze software. In samenwerking met TU Delft en andere Europese onderwijsinstellingen en bedrijven ontwikkelen we businessmakeover.eu, een platform om bedrijven te ondersteunen in het vernieuwen van hun business model.

Advies, onderzoek en ontwikkeling, in een internationale context: dat is waar Innovalor zich mee bezighoudt. Wij zoeken versterking voor ons team, waarin we met leuke mensen samen werken aan boeiende opdrachten. Heb jij kennis van of gevoel voor digitale innovatie? Kijk dan of je je herkent in onderstaande profielschets.

Nieuwsgierig?

InnoValor zoekt adviseurs met passie voor digitale innovatie. Je verkent de laatste ontwikkelingen in de digitale wereld, bepaalt de kansen op dat vlak, ontwikkelt projecten en adviseert klanten.  Meer thuis in de rol van engineer? Dan ben je ook bij ons aan het juiste adres en werk je aan softewareproducten zoals het genoemde ReadID en business make over. Onze innovatieve projecten bieden ook ruimte voor afstudeerders. Heb je een achtergrond in (business) IT computer science, internet science of interaction technology? Kom kennismaken!

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.