Ben jij de engineer voor het New Engineers Accelerator programma?

| Redactie

De high potential engineer die een carrière in de techniek wil opbouwen en tegelijkertijd wil werken aan zijn persoonlijke vaardigheden, netwerk en impact: dat ben jij!

Jij bent een student werktuigbouwkunde, elektronica, automotive engineering, informatica, technische bedrijfskunde of je bent net afgestudeerd en je denkt over de eerste stap in je carrière.

Je bent een high potential: je weet dat je het verschil kan maken op de goede plek. Techniek is je passie.

Je wilt leren van de besten in het vakgebied.

Je bent op zoek naar groei, uitdagingen en het ontwikkelen van vaardigheden op gebied van leiderschap en teammanagement.

Je zoekt feedback en wilt jezelf verbeteren.

Je zoekt kansen en je wilt je laten zien. Een team van mentoren en influencers zal je uitdagen en inspireren om dit te bereiken.

Wat is het New Engineers Accelerator programma?

Het New Engineers Accelerator programma is een geheel nieuw model voor high potential engineers. Deze eenjarige accelerator is ontwikkeld voor techniekstudenten of recent afgestudeerde engineers die boost willen geven aan hun loopbaan. Deze uitdagende opleiding vindt plaats in Nederland, bij partnerbedrijven en op inspirerende leslocaties. Het is een combinatie van werken en leren. Je komt in contact met world-class experts en krijgt waardevolle feedback, persoonlijke coaching en toegang tot de industrie: het netwerk dat je nodig hebt om je doelen sneller te bereiken.

In februari 2018 start een nieuwe jaar New Engineers. Wil je meedoen? Meld je aan op join.newengineers.nl

Wie zijn New Engineers?

New Engineers is een initiatief van Vincent Wiegel en Lejla Brouwer. Zij geloven in nieuwe vormen van onderwijs, die passen bij deze tijd. In samenwerking met MKB bedrijven in Gelderland en met ondersteuning van de Provincie Gelderland hebben zij een geheel nieuw onderwijsprogramma ontwikkeld voor engineers. Goed opgeleide technici zijn een belangrijke motor bij de ontwikkeling van de industrie in Gelderland. Bedrijven moeten zich aanpassen de snelle veranderingen in economie en samenleving. Dit stelt nieuwe eisen aan bedrijven én werknemers.

Wil je meer weten

Kijk op onze website join.newengineers.nl, of stuur een mail naar New Engineers info@newengineers.nl. We nemen snel contact met je op!