Stratech zoekt medewerker servicedesk

| Stratech

Ben jij de enthousiaste medewerker servicedesk die wij zoeken voor de sector Sociaal Financieel?

Photo by: unknown

Wat is je rol?

Als medewerker servicedesk ben je samen met je collega's hét aanspreekpunt voor technische en gebruiksvragen over onze softwarepakketten voor de sector Sociaal Financieel. Binnen deze markt richten we ons op schuldhulpverleners, bewindvoerders, budgetbeheerders en kredietverstrekkers. Je weet gericht vragen te stellen om de situatie van de klant snel en adequaat te analyseren. Daarnaast heb je een leidende rol bij de voorbereiding, uitvoering en de nazorg van updates van de software.

Uiteindelijk ben je verantwoordelijk voor de tevredenheid van jouw klanten en daarmee ook voor de kwaliteit van onze dienstverlening/service. 

Wie zoeken wij?

Voor deze functie beschik je minimaal over een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 of gelijkwaardig en minimaal twee jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

Daarnaast herken je jezelf in de volgende eigenschappen:

  • Goede kennis van Windows, SQL Server en Software
  • Ervaring met functioneel beheer van applicaties
  • Stressbestendig, analytisch, nauwkeurig en gevoel voor verantwoordelijkheid
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • Leergierig

Waarom werken bij Stratech?

Naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, internetvergoeding, winstdelingsregeling en incentives, bieden wij onze medewerkers volop de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. We gaan regelmatig in gesprek met onze medewerkers om in te kunnen spelen op individuele behoeften en bieden hen de mogelijkheid om door te groeien. Bij Stratech gaan persoonlijke groei en organisatieontwikkeling met elkaar gepaard. Op deze manier is en blijft werken bij Stratech voor iedereen een uitdaging!

De leuke informele cultuur waarin professionaliteit, kennis(deling), collegialiteit, initiatief en plezier hand in hand gaan maakt Stratech tot een boeiende en inspirerende werkgever. We hechten veel waarde aan de informele werksfeer binnen Stratech. Dit bevorderen wij door het hebben van een actieve personeelsvereniging, waarbij iedereen is aangesloten, een vaste vrijdagmiddagborrel en diverse activiteiten met jouw collega's.

Over Stratech

Quotes Medewerkers Stratech

Wie zijn wij?

Stratech is in 27 jaar tijd uitgegroeid tot een succesvol dynamisch en innovatief internetbedrijf met ruim 65 medewerkers. We zijn specialist in de ontwikkeling, levering en implementatie van gebruiksvriendelijke softwareoplossingen. Dat doen we voor organisaties die actief zijn in de markten Sociaal Financieel, Recreatie en Logistiek & Industrie. We zijn gevestigd op het Business & Sciencepark in Enschede.

Hoe kun je solliciteren?

Spreekt de functie van Medewerker Servicedesk Sociaal Financieel jou aan? Neem dan contact op met Jeroen van de Pol (Manager Service & ICT) via 053-4804080 of [email protected] om je interesse kenbaar te maken. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren door je motivatie en CV te mailen naar [email protected].

 

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.