Stratech zoekt Consultant Logistiek & Industrie

| Stratech

Ben jij de Consultant die wij zoeken voor de markt Logistiek & Industrie, die onze klanten adviseert over de inrichting van hun bedrijfsprocessen en op basis daarvan onze softwareoplossingen implementeert?

Ben jij de Consultant die wij zoeken voor de markt Logistiek & Industrie, die onze klanten adviseert over de inrichting van hun bedrijfsprocessen en op basis daarvan onze softwareoplossingen implementeert? 

Wat is je rol?

Als Consultant ben je verantwoordelijk voor de implementatie van onze standaard softwareoplossingen bij onze klanten binnen de markt Logistiek & Industrie. Hierbij doorloop je alle fases van het traject, te beginnen bij een grondige analyse van de bedrijfsprocessen op basis waarvan je een project- en implementatieplan opstelt om de inrichting van de software nauwkeurig af te stemmen op elke unieke klantsituatie. Je maakt de software operationeel en je zorgt voor een gebruikersinstructie of training van de gebruikers. 

Je werkt actief samen met je collega Consultants, de Product Manager, de Account Managers en je collega's van de Servicedesk. Je bent in staat projecten goed te managen en houdt het overzicht over de uit te voeren werkzaamheden gedurende de implementatie vanaf de kick-off tot en met de afronding van het project. Je bent pas tevreden op het moment dat de klant zegt dat het project is afgerond.

Je werkt voornamelijk op locatie bij de klant en bent voor interne afstemming en (kennis)sessies op kantoor in Enschede. In deze afwisselende functie kun je veel creativiteit kwijt en draag je bij aan succesvolle implementaties van onze software bij onze klanten. Daarbij staat klanttevredenheid voorop.

Wie zoeken wij?

  • Je beschikt minimaal over een hbo-opleiding;
  • Je bent in staat om de processen van een klant effectief en efficiënt te vertalen naar een juiste inrichting, implementatie en gebruik van de software;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met consultancy werkzaamheden;
  • Je hebt affiniteit met de logistieke industrie of je bent bereid om je hierin te verdiepen;
  • Je hebt bewezen affiniteit met ICT en software oplossingen;
  • Je hebt een proactieve, klantgerichte en servicegerichte houding;
  • Je bent een echte teamplayer;
  • Je hebt een gedreven en resultaatgerichte persoonlijkheid;
  • Je bent goed in het plannen, organiseren en leiden van projecten;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Waarom werken bij Stratech?

Naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto, een goede pensioenregeling, winstdelingsregeling en incentives, bieden wij onze medewerkers volop de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen en door te groeien. Bij Stratech gaan persoonlijke groei en organisatieontwikkeling met elkaar gepaard. Op deze manier is en blijft werken bij Stratech voor iedereen een uitdaging!

De informele cultuur waarin professionaliteit, kennis(deling), collegialiteit, initiatief en plezier hand in hand gaan, maakt Stratech tot een boeiende en inspirerende werkgever. Bovendien hebben we een personeelsvereniging waarbij iedereen is aangesloten, een vaste vrijdagmiddagborrel en diverse andere uitjes.

Collega's aan het woord

Quotes Medewerkers Stratech

Wie zijn wij?

Stratech is in 27 jaar tijd uitgegroeid tot een succesvol dynamisch en innovatief internetbedrijf met zo'n 65 medewerkers. We zijn specialist in de ontwikkeling, levering en implementatie van gebruiksvriendelijke softwareoplossingen. Dat doen we voor organisaties die actief zijn in de markten Recreatie, Logistiek & Industrie en Sociaal Financieel. We zijn gevestigd op het Business & Sciencepark in Enschede.

Hoe kun je solliciteren?

Spreekt de functie van Consultant jou aan? Neem dan contact op met Erik Mijnheer(Manager Operations) via onderstaande contactgegevens. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren door je motivatie en CV te mailen naar personeelszaken@stratech.nl

 Erik