Kom jij jezelf verder ontwikkelen in het Stratech Innovation Lab?

| Stratech

Stratech Software Solutions biedt gedreven studenten het gehele jaar door diverse interessante stage- en afstudeermogelijkheden. Hiervoor is het Stratech Innovation Lab opgericht: dé ontwikkelruimte voor creativiteit en innovatie!

Het Stratech Innovation Lab

In het Stratech Innovation Lab krijg je de mogelijkheid je eigen projectideeën en opdrachten uit te voeren. Het Stratech Innovation Lab biedt ruimte voor zelfontwikkeling en mogelijkheden voor initiatief voor jouw rol in innovatie. Je wordt hierin begeleid door de ervaren experts van Stratech. Ook voor na je stage of afstuderen zijn er binnen de Scrum-teams voldoende mogelijkheden.

Stage-/afstudeeropdrachten en vacatures

Stratech heeft meerdere opdrachten die op verschillende niveaus een uitdaging bieden voor studenten. Ook bieden wij je graag de vrijheid om zelf een opdracht te formuleren. Heb jij een goed idee? Maak dit aan ons kenbaar: we verwelkomen nieuwe initiatieven graag!

Daarnaast heeft Stratech ook regelmatig vacatures speciaal voor studenten en/of pas afgestudeerden. Ben jij op zoek naar een baan naast je studie of een passende startersfunctie. Bekijk hier ons actuele vacature aanbod.

Over Stratech

Stratech zet branchespecifieke vraagstukken om naar innovatieve en gebruiksvriendelijke standaard software oplossingen. Al ruim 27 jaar ontwikkelt Stratech totaaloplossingen waarmee klanten in staat zijn hun kennisintensieve en complexe processen efficiënt te organiseren en de continuïteit van deze kennis en processen te waarborgen.

Stratech is actief in de nichemarkten Recreatie, Logistiek & Industrie en Sociaal Financieel en werkt onder meer voor KLM, DSM, Vrijetijdspark Beerze Bulten, RCN en diverse gemeente, kredietbanken en bewindvoerders. We zijn gevestigd op het Business & Sciencepark in Enschede. Met zo'n 65 medewerkers werken we dagelijks met veel enthousiasme aan onze totaaloplossingen.