On the spot

‘Niet fluitend, maar zingend naar mijn werk’

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is Boukje Vreman (37), opleidingsmarketeer van de faculteit TNW.

On the spot

‘Laat iedere dag maar een verrassing zijn’

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is Jeroen Meijaard (27), klantsupport- en communicatiemedewerker bij het Sportcentrum.

On the spot

‘Ik wil geprikkeld worden tot de laatste dag’

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is Marijke Broekhuis (63), teamcoördinator van het Learning Centre in de Vrijhof.

On the spot

‘In de avond komt de Vrijhof echt tot leven’

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is Jolinde Gosseling (55), reserveringsmedewerker bij Culture & Events.

On the spot

‘Zonder wifi kan ik niet leven’

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is Sofia Mutlu-Numansen (32), trainee bij Strategie en Beleid.

On the spot

‘Ik kom overal op de campus, in alle hoeken en gaten’

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is chauffeur van de postkamer Henri Wennink (64).

On the spot

‘Ik wil actie, lekker knallen’

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is sportdocent Hans Bartels (49).

On the spot

‘Ik volg Albert Einsteins theorie voor een gelukkig leven’

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is Jolanda Schelfer (44), servicedeskmedewerker in Carré.

On the spot

‘Ik kan een woordje Twents, maar dat klinkt niet’

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is Dirk de Groot (56), financieel projectmanager bij de faculteit EWI én voorzitter van de UT-Kring.

On the spot

'Twente is mijn plek'

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is Mohamed El Badaoui (48), Registration Officer bij CES.

On the spot

‘Ik wil het DNA van een stad ontdekken’

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is Tim Jongman (42), onderzoeksconsultant bij de Science Shop van Novel-T.

On the spot

‘Wees blij dat je hier mag werken’

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is Anita Burchartz, medewerker financiële administratie bij het Sportcentrum.

Read more articles