On the spot

'Twente is mijn plek'

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is Mohamed El Badaoui (48), Registration Officer bij CES.

On the spot

‘Ik wil het DNA van een stad ontdekken’

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is Tim Jongman (42), onderzoeksconsultant bij de Science Shop van Novel-T.

On the spot

‘Wees blij dat je hier mag werken’

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is Anita Burchartz, medewerker financiële administratie bij het Sportcentrum.

On the spot

‘Uurtje vliegen en je ligt aan het strand op Texel’

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is Rob Nengerman (39), bouwprojectmanager bij de dienst Campus & Facility Management.

On the spot

‘Boterhammen eten op het muurtje van de Vrijhof’

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is Antoinette Tool, coördinator Student Affairs en Services.

On the spot

‘Ik stond vaak op hetzelfde podium als Marianne Vos’

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the Spot’. Aan het woord is Ingrid Bos-Bosscha (33), sportcoördinator individuele sport bij het Sportcentrum.

On the spot

‘We sliepen in een tent naast de olifanten’

We werken bijna iedere dag samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is Joke Meijer (64), management-assistant van de vakgroep Water Management.

On the spot

‘Fotografie en reizen zijn gouden combinatie’

We werken bijna iedere dag samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is Gerieke Ter Denge-Pluimers (27), marketing- en communicatiemedewerker bij het DesignLab.

On the spot

‘De jongens staan centraal’

We werken bijna iedere dag samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is Marco Eekel (49), werkbegeleider bij De Versnelling.

On the spot
Wendie Klieverik

‘I don’t want to stand still’

We work next to each other almost every day, but how well do we really know our colleagues? U-Today is curious about the personal stories of the UT support and management staff and we bring them to you in this series ‘On the spot’. In this episode we introduce Wendie Klieverik, Scholarships Coordinator from the Scholarship Office & International Relations.

On the spot

‘Ik ben de ogen en oren van het gebouw’

We werken bijna iedere dag samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is Nico van Poorten (41), medewerker interne dienst in de Vrijhof.

On the spot

‘Overal ter wereld een thuisgevoel creëren’

We werken bijna iedere dag samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is Brechje Maréchal (43), beleidsmedewerker milieu en duurzaamheid.

Read more articles