De wedstrijd van de week

Euros 8 wint op NK Indoor Roeien: ‘Het was een slagveld’

Elke week strijden UT’ers om de overwinning. Soms op topniveau, soms in de kelderklasse en alles daartussen. In deze ‘wedstrijd van de week’ het NK Indoor Roeien (NKIR) in Amsterdam.

De wedstrijd van de week

Onderlinge kraker: ‘Gelukkig was er erwtensoep’

Elke week strijden UT’ers om de overwinning. Soms op topniveau, soms in de kelderklasse en alles daartussen. In deze ‘wedstrijd van de week’ de broedertwist tussen v.v. Drienerlo vier en vijf.

De wedstrijd van de week
Tartaros Campus Challenge

‘Toffe run met mooie hindernissen’

Elke week strijden UT’ers om de overwinning. Soms op topniveau, soms in de kelderklasse en alles daartussen. In deze ‘wedstrijd van de week’ de Tartaros Campus Challenge.

De wedstrijd van de week

Korfballers Vakgericht presteren binnen en buiten veld

Elke week strijden UT’ers om de overwinning. Soms op topniveau, soms in de kelderklasse en alles daartussen. In deze ‘wedstrijd van de week’: de korfballers van S.K.V. Vakgericht streden dit weekend in Wageningen om de Veluwe Cup.

De wedstrijd van de week

‘PrinSEZjes’ winnen Drienerlose derby

Elke week strijden UT’ers om de overwinning. Soms op topniveau, soms in de kelderklasse en alles daartussen. In deze ‘wedstrijd van de week’ de derby van Drienerlo, waarin twee dameshockeyteams van DHC het tegen elkaar opnemen.

De wedstrijd van de week

Skeuvelaars Meijer en Verhaar boeken pr’s in schaatstempel Thialf

Elke week strijden UT’ers om de overwinning. Soms op topniveau, soms in de kelderklasse en alles daartussen. In deze ‘wedstrijd van de week’ de start van het Nederlandse schaatsseizoen met D.S.V. Skeuvel.

De wedstrijd van de week
Verlies voor Slapping Studs in Alkmaar

‘We stonden ons mannetje’

Elke week strijden UT’ers om de overwinning. Soms op topniveau, soms in de kelderklasse en alles daartussen. In deze ‘wedstrijd van de week’ de Slapping Studs, de ijshockeyvereniging van de UT.

De wedstrijd van de week

Snelle reflexen en flitsende rally’s op Moekotte-toernooi

Elke week strijden UT’ers om de overwinning. Soms op topniveau, soms in de kelderklasse en alles daartussen. In deze ‘wedstrijd van de week’ Moekotte 2019, het jaarlijkse tafeltennistoernooi van D.T.T.V. Thibats.

De wedstrijd van de week

‘We verloren van onze aartsrivaal’

Elke week strijden UT’ers om de overwinning. Soms op topniveau, soms in de kelderklasse en alles daartussen. In deze ‘wedstrijd van de week’ het eerste thuisduel van de Twente Thestrals, het zwerkbalteam van de UT.

De wedstrijd van de week
Phoenix verliest eerste thuisduel

‘Ondanks verlies, toch goede wedstrijd’

Elke week strijden UT’ers om de overwinning. Soms op topniveau, soms in de kelderklasse en alles daartussen. In deze ‘wedstrijd van de week’ het eerste thuisduel afgelopen zondag van Phoenix, het lacrosseteam van de UT.

De wedstrijd van de week

Arriba start seizoen met nipt verlies

Elke week strijden UT’ers om de overwinning. Soms op topniveau, soms in de kelderklasse en alles daartussen. In deze ‘wedstrijd van de week’ de basketbalheren van Arriba die in de seizoensouverture met één punt verschil verloren van BVG uit Groningen.

De wedstrijd van de week

‘Complimenten voor uitdagend campusparcours’

Elke week strijden UT’ers om de overwinning. Soms op topniveau, soms in de kelderklasse en alles daartussen. In deze ‘wedstrijd van de week’: D.W.V. Klein Verzet was gisteren gastheer van de Nederlandse Studentenkampioenschappen Wielrennen, met de campus als parcours.

Read more articles