De wedstrijd van de week

Voetbalcommentator ‘El Sierd’ op de campus

Elke week strijden UT’ers om de overwinning. Soms op topniveau, soms in de kelderklasse en alles daartussen. In deze ‘wedstrijd van de week’ een vooruitblik op het voetbalcafé van v.v. Drienerlo, aanstaande vrijdag met voetbalcommentator Sierd de Vos en journalist Eddy van der Ley.

De wedstrijd van de week

‘Het water in Zweden was superlastig’

Elke week strijden UT’ers om de overwinning. Soms op topniveau, soms in de kelderklasse en alles daartussen. In deze ‘wedstrijd van de week’ de European Universities Rowing Championship (EUC), het EK voor studentenroeiers. D.R.V. Euros was van de partij, maar viel net buiten de prijzen.

De wedstrijd van de week

‘Winning the World Championship feels fantastic'

Members of the UT community battle for victory each and every week. Last weekend was particularly busy for three of the UT student teams. The Green Team won the Shell Eco-Marathon as well as the Driver's World Championship, the Solar Boat Twente scored a fifth place in Monaco and the RoboTeam secured a shared fifth place in the robot football world championship.

De wedstrijd van de week

ConcepT wint Duitse betonkanorace

Elke week strijden UT’ers om de overwinning. Soms op topniveau, soms in de kelderklasse en alles daartussen. In deze ‘wedstrijd van de week’ de Duitse BetonKanu-Regatta, waar de betonkanoërs van studievereniging ConcepT afgelopen weekend aan meededen.

De wedstrijd van de week

‘We didn’t get destroyed out there’

Members of the UT community battle for victory each and every week. Sometimes at the top level, sometimes in the lowest category and everything in between. In this episode of ‘the competition of the week’, gentlemen from Piranha score a second place at the water polo cup final of Regio Oost.

De wedstrijd van de week
Enschede negende op GNSK 2019

‘Op één drietje na de basketbalfinale verloren’

Elke week strijden UT’ers om de overwinning. Soms op topniveau, soms in de kelderklasse en alles daartussen. In deze ‘wedstrijd van de week’ het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK) in Amsterdam.

De wedstrijd van de week

‘Bij aankomst was ik al helemaal klaar met Parijs’

Elke week strijden UT’ers om de overwinning. Soms op topniveau, soms in de kelderklasse en alles daartussen. In deze Wedstrijd van de week: vijf UT-studenten fietsten afgelopen weekend zo snel mogelijk van Amsterdam naar Parijs. De duo’s ‘Château à vélo’ en ‘Hebben ze ook ijs in Parijs?’ doen verhaal over hun tocht van zo’n 500 kilometer.

De wedstrijd van de week

‘Tijd is onze grootste vijand’

Elke week strijden UT’ers om de overwinning. Soms op topniveau, soms in de kelderklasse en alles daartussen. In deze ‘wedstrijd van de week’ de schippers van Solar Boat Twente. Het team deed afgelopen weekend mee aan het NK Zonnebootrace in Akkrum.

De wedstrijd van de week
34ste editie UT-Triathlon

‘Het wisselen, dat is de charme van een triatlon’

Elke week strijden UT’ers om de overwinning. Soms op topniveau, soms in de kelderklasse en alles daartussen. In deze ‘wedstrijd van de week’ de 34ste UT-Triathlon van afgelopen zondag, georganiseerd door de Drienerlose Studenten Triathlon Vereniging Aloha. Lars Bossink, voorzitter van de organisatie, vertelt over de wedstrijd.

De wedstrijd van de week
Messed Up verliest bekerfinale

‘Alles ging veel officiëler dan normaal’

Elke week strijden UT’ers om de overwinning. Soms op topniveau, soms in de kelderklasse en alles daartussen. In deze ‘wedstrijd van de week’ de bekerfinale van het floorball in Amsterdam, waar de dames van Messed Up met 16-2 verloren van Hot Flames uit Nijmegen.

De wedstrijd van de week

Blind daten op het Twentekanaal

Elke week strijden UT’ers om de overwinning. Soms op topniveau, soms in de kelderklasse en alles daartussen. In deze ‘wedstrijd van de week’ een vooruitblik op de Grolsch Euros Drienerlo Regatta van komend weekend.

De wedstrijd van de week

‘We stonden halfdronken op de baan’

Elke week strijden UT’ers om de overwinning. Soms op topniveau, soms in de kelderklasse en alles daartussen. In deze wedstrijd van de week het Nederlandse Studentenkampioenschap Tennis in Tilburg, waar TC Ludica de eer van tennissend UT vertegenwoordigde. ‘We zagen het meer als een leuk weekendje weg.’

Read more articles