Business & Career

Berekenen de goedkoopste zorgverzekering

Als student moet je soms iedere euro omdraaien om rond te kunnen komen. Zeker nu je alleen een lening kunt kiezen, je geen studiefinanciering krijgt en het kabinet plannen maakt om de rente op de studielening in 2020 fors omhoog te gooien.

Business & Career
Maak het jezelf gemakkelijker

Doe het een beetje anders

Stress. Hoef ik je niet zoveel over uit te leggen. ’t Is bekend dat het een veelvoorkomend fenomeen is – ook bij promovendi. Of moet ik zeggen, juist bij promovendi?

Business & Career

Programmeurs gezocht

Voor komende projecten is No Nonsense Technical Solutions op zoek naar programmeurs die goed bekend zijn met programmeren in zowel front-end en/ of back-end. We zoeken iemand die hierin overzicht kan houden en structuur aanbrengt. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Business & Career

Vacature app ontwikkelaar

Heb jij kennis van het ontwikkelen van apps en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is de functie van app ontwikkelaar iets voor jou!

Business & Career

Kom jij ons team versterken?

Mathijs Giesbers ontwikkelt software bij DataVisual. Niet alleen web-based softwarepakketten voor klanten, maar ook voor de interne software voor DataVisual.

Business & Career

SST Software neemt collega-softwarebedrijf WAME over

Het Enschedese softwarebedrijf SST Software heeft per 1 oktober WAME overgenomen en versterkt daarmee haar positie binnen de softwarebranche. Door de overname kan SST Software beter inspelen op de sterk groeiende vraag naar innovatieve maatwerksoftware en kan klanten op strategisch niveau beter ondersteunen.

Business & Career
Join Philips for an inspirational and interactive symposium

Step into the future of digital healthcare

Are you a student in your last year of your bachelor degree or beyond? Do you have any affinity with tech and are you excited about the possibilities of tech in healthcare? Then step into the future of digital healthcare! Philips invites you to join the digital healthcare symposium on September 27, at High Tech Campus Eindhoven.

Business & Career

Swapfiets pakt door in Enschede centrum en Hengelo

Je kunt er niet omheen, door heel Enschede rijden kwalitatieve fietsen met blauwe voorbanden. Die blauwe voorband is het iconische kenmerk van snelgroeiende start-up Swapfiets.

Business & Career

Vacature dashboard ontwikkelaar

Heb jij affiniteit met het ontwikkelen van dashboards en heb je ervaring met het werken aan software applicaties?

Business & Career

Theatertips Vrijhof Cultuur

De eerste culturele cursussen zijn gestart, twee totaal verschillende exposities geopend en gisteren was al weer de tweede professionele voorstelling van dit seizoen. Helaas niet in het openluchttheater zoals oorspronkelijk gepland, maar lekker warm en droog in de Agora. Wist je dat er ruim 20 professionele voorstellingen op het programma staan dit seizoen?

Business & Career

Study abroad: waar moet je aan denken?

Studeren in het buitenland is een bijzondere ervaring. Een nieuwe taal, een andere cultuur en heel veel nieuwe indrukken. Meestal is je studietijd in het buitenland een periode in je leven die je niet snel vergeet en misschien ook een periode waarin je veel nieuwe internationale vrienden maakt.

Business & Career

Vacature elektronica / hardware engineer

Heb jij verstand van microcontrollers, PCB’s en het ontwerpen hiervan? Vind je het leuk om hardware te ontwerpen waarop onze software engineers kunnen programmeren?

Read more articles