Business & Career

Kwalificatie WK papieren vliegtuigjes gooien

Iedereen kent het wel uit zijn jeugd, gooien met papieren vliegtuigjes. En de creaties dan zo strak mogelijk vouwen, met een scherpe punt. Of juist niet? Welke vorm legt nu de grootste afstand af? Dat mogen UT-studenten op woensdag 20 maart uitvogelen. Dan is de Nederlandse kwalificatie WK Papieren Vliegtuigjes Gooien.

Business & Career

Studentenwoning inbraakproof maken

Een studentenwoning is vaak een goudmijn door de aanwezigheid van laptops, mobiele telefoons, camera’s en andere waardevolle spullen.  Voor inbrekers een snelle klus voor een grote beloning. Wees daarom extra oplettend als het gaat om het beveiligen van je huis en inboedel. En dat is helemaal niet moeilijk. In dit artikel vertelt Pricewise hoe je je studentenwoning inbraakproof maakt.

Business & Career

ICT-divisie Sigmax verder als zelfstandig bedrijf

De ICT-divisie van UT-spin-off Sigmax gaat zelfstandig verder. UT-alumnus Robbie Mulders en Ronald Vehof vormen de directie.

Business & Career

Vacature werktuigbouwkundige student

Ben jij een ambitieuze (thermische) werktuigbouwkundige student of volg je de master Sustainable Energy Technology en heb je affiniteit met duurzaamheidsprojecten? Dan is No Nonsense Technological Solutions (NNTS) op zoek naar jou!

Business & Career

‘In Enschede zijn huurders actiever’

Het bedrijf www.betaalikteveelhuur.nl biedt studenten de mogelijkheid om via een model te berekenen of ze zelf te veel huur betalen. Medeoprichter Douwe Hooijenga vertelt over de ins en outs, die ook interessant zijn voor de Enschedese huurders.

Business & Career

Medewerkerswoning te huur

Schitterend vrij gelegen middenwoning met voor- en achtertuin en ruim voldoende parkeergelegenheid te huur.

Business & Career

NNTS zoekt studenten civiele techniek

Studeer jij civiele techniek en heb je affiniteit met duurzaamheidsprojecten?​​​​​​​ Dan zijn wij vanuit No Nonsense Technical Solutions op zoek naar jou!

Business & Career

Vacature Elektronica / Hardware engineer

Heb jij verstand van microcontrollers, PCB’s en het ontwerpen hiervan? Vind je het leuk om hardware te ontwerpen waarop onze software engineers kunnen programmeren?

Business & Career

Studieschuld: gevolgen en voorkomen

Meer en meer studenten hebben een studieschuld. Ook hebben steeds meer studenten problemen met het aflossen van hun schuld. Niet iedereen staat voldoende stil bij de gevolgen van een lening.

Business & Career

Account Manager Sociaal Financieel

Ben jij de Account Manager die wij zoeken voor de sociaal financiële markt: gemeenten, schuldhulpverleners, (WSNP)bewindvoerders en budgetbeheerders? Heb jij passie voor de verkoop van innovatieve softwareoplossingen vanuit jouw rol als kennispartner van de klant?

Business & Career

Consultant Logistiek & Industrie

Ben jij de consultant die wij zoeken voor de productgroep Logistiek & Industrie die onze klanten adviseert over de optimalisatie van hun import- en exportprocessen en op basis daarvan onze softwareoplossingen implementeert?

Business & Career

Stratech zoekt Agile Test Engineer

Ben jij de ervaren Agile Test Engineer die wij zoeken voor de (door)ontwikkeling van onze innovatieve en gebruiksvriendelijke softwareproducten?

Read more articles