Business & Career

Medewerkerswoning te huur

Schitterend vrij gelegen middenwoning met voor- en achtertuin en ruim voldoende parkeergelegenheid te huur.

Business & Career

NNTS zoekt studenten civiele techniek

Studeer jij civiele techniek en heb je affiniteit met duurzaamheidsprojecten?​​​​​​​ Dan zijn wij vanuit No Nonsense Technical Solutions op zoek naar jou!

Business & Career

Vacature Elektronica / Hardware engineer

Heb jij verstand van microcontrollers, PCB’s en het ontwerpen hiervan? Vind je het leuk om hardware te ontwerpen waarop onze software engineers kunnen programmeren?

Business & Career

Studieschuld: gevolgen en voorkomen

Meer en meer studenten hebben een studieschuld. Ook hebben steeds meer studenten problemen met het aflossen van hun schuld. Niet iedereen staat voldoende stil bij de gevolgen van een lening.

Business & Career

Account Manager Sociaal Financieel

Ben jij de Account Manager die wij zoeken voor de sociaal financiële markt: gemeenten, schuldhulpverleners, (WSNP)bewindvoerders en budgetbeheerders? Heb jij passie voor de verkoop van innovatieve softwareoplossingen vanuit jouw rol als kennispartner van de klant?

Business & Career

Consultant Logistiek & Industrie

Ben jij de consultant die wij zoeken voor de productgroep Logistiek & Industrie die onze klanten adviseert over de optimalisatie van hun import- en exportprocessen en op basis daarvan onze softwareoplossingen implementeert?

Business & Career

Stratech zoekt Agile Test Engineer

Ben jij de ervaren Agile Test Engineer die wij zoeken voor de (door)ontwikkeling van onze innovatieve en gebruiksvriendelijke softwareproducten?

Business & Career

Overname UT-spin-off SecurityMatters voor 113 miljoen dollar

UT-spin-off SecurityMatters is voor 113 miljoen dollar overgenomen door de Amerikaanse onderneming ForeScout. Sandro Etalle, destijds hoogleraar aan de UT, richtte de spin-off in 2009 op.

Business & Career

Philips Innovation Award

Have you always dreamed of having your own start-up or do you simply have an amazing idea? Then, sign up for the Philips Innovation Award and develop your idea into a successful start-up.

Business & Career
Zo houd jij geld over voor de leuke dingen

Wasmachine of uiteten?

Als student sta je vaak voor het dilemma: zal ik het wel kopen, het is namelijk wel erg duur! En studeren op zich is al duur genoeg. Maar ook voor leuke dingen moet er geld zijn. In dit artikel legt Pricewise uit hoe je makkelijk kunt besparen bij de aanschaf van apparaten zonder kwaliteitverlies.

Business & Career
Servicedeskmedewerker Joëll over de diversiteit van zijn functie

'Ik krijg de kans om mij verder te ontwikkelen'

Als servicedeskmedewerker bij Stratech ben je niet alleen hét aanspreekpunt voor klanten met vragen of problemen, maar ben je ook verantwoordelijk voor installaties en onderhoud aan servers. 'Dat maakt mijn functie bij Stratech interessant en onderscheidend van andere helpdeskfuncties', zegt Joëll Kluppels.

Business & Career

‘Dagelijks uitdagingen waarin ik mij kan vastbijten’

Vincent Maas werkt al vijftien jaar als software engineer bij Stratech. Hij maakte veel ontwikkelingen mee bij het softwarebedrijf. Van personeelswijzigingen tot aan de invoering van scrum en de ontwikkeling van nieuwe producten. Zijn passie voor programmeren heeft-ie na vijftien jaar nog steeds.

Read more articles