Honderden studenten maken tijdens de Kick-In kennis met de Universiteit Twente. Wie zijn ze, waar komen ze vandaan en hebben ze er een beetje zin in? U-Today laat je tijdens de introductieperiode dagelijks kennismaken met een eerstejaars. Vandaag: Lucas Pétavy (18) uit Frankrijk, bachelorstudent Mechanical Engineering.
Hundreds of students will get to know the University of Twente during the Kick-In. Who are they, where are they from and do they look forward to it? With U-Today you'll get to know a first-year student every day during the introductory period. Today: Lucas Pétavy (18) from France, bachelor student Mechanical Engineering.
Honderden studenten maken tijdens de Kick-In kennis met de Universiteit Twente. Wie zijn ze, waar komen ze vandaan en hebben ze er een beetje zin in? U-Today laat je tijdens de introductieperiode dagelijks kennismaken met een eerstejaars. Vandaag: Sofía Torrealba (19) uit Spanje, bachelorstudent Communication Science.
Hundreds of students will get to know the University of Twente during the Kick-In. Who are they, where are they from and do they look forward to it? With U-Today you'll get to know a first-year student every day during the introductory period. Today: Sofía Torrealba (19) from Spain, bachelor student Communication Science.
Honderden studenten maken tijdens de Kick-In kennis met de Universiteit Twente. Wie zijn ze, waar komen ze vandaan en hebben ze er een beetje zin in? U-Today laat je tijdens de introductieperiode dagelijks kennismaken met een eerstejaars. Vandaag: Ado Naiggolan (18) uit Indonesië, bachelorstudent Creative Technology.
Hundreds of students will get to know the University of Twente during the Kick-In. Who are they, where are they from and do they look forward to it? With U-Today you'll get to know a first-year student every day during the introductory period. Today: Ado Naiggolan (18) from Indonesia, bachelor student Creative Technology.
Een nieuwe lichting studenten begint deze week aan de Kick-In. En van wie kunnen ze nou beter leren dan van door de wol geverfde ouderejaars? Vijf ervaren studenten geven de ultieme introductietips. ‘Laat je meeslepen, sta open en probeer zoveel mogelijk dingen uit.’
A new batch of students will start the Kick-In this week. And who better to learn from than from seasoned seniors? Five experienced students give the ultimate tips for the introduction. ‘Get carried away, be open and try as many things as possible.’
Fijnproevers die een biertje bestellen bij de Enschedese stadsbrouwerij Stanislaus Brewskovitch maken grote kans dat te doen bij een Spaanse UT-studente. Als bijbaan lopen vier Spaanse UT’ers daar namelijk wekelijks met hun dienblad door de zaak. ‘Basiswoorden als ‘bier’ en ‘nog een rondje’ onthoud je snel.’
Connoisseurs ordering a beer at the Enschede city brewery Stanislaus Brewskovitch stand a good chance of doing so in front of a Spanish UT student. Four of them walk around the bar every week with their trays as part of their job. 'Basic words like 'beer' and 'another round' are easy to remember'.