Mijn dispuut

‘We weten wat we willen’

Het Enschedese studentenleven bruist en dat is niet in de laatste plaats te danken aan alle disputen die aan de UT gerelateerd zijn. Hoog tijd om die disputen eens beter te leren kennen. Aan het woord zijn Kim Vissers (23, communication studies), Carolien Balvers, (22, psychologie en bedrijfskunde), Mariël Elshof (23, chemical engineering) en Wietske Bastiaansen (21, technische wiskunde) van onafhankelijk oud-besturen damesdispuut Euphemia.

Mijn dispuut

Geautomatiseerde brouwpan van BRAK

Het Enschedese studentenleven bruist en dat is niet in de laatste plaats te danken aan alle disputen die aan de UT gerelateerd zijn. Hoog tijd om die disputen eens beter te leren kennen. Aan het woord zijn Bas Huisman (23), Ruben Hofsink (22) en Martijn van den Belt (24) van technisch natuurkundig dispuut Brouw Ridders der Arago Kelder (BRAK).

Mijn dispuut

Whisky drinken op hoog niveau

Het Enschedese studentenleven bruist en dat is niet in de laatste plaats te danken aan alle disputen die aan de UT gerelateerd zijn. Hoog tijd om die disputen eens beter te leren kennen. Aan het woord zijn Leon van den Hoven (23, TG), Rick Engel (23, CiT) en Martijn Rutgers (23,ST) van dispuut bURB.

Mijn dispuut

‘Diepgang is belangrijk’

Het Enschedese studentenleven bruist en dat is niet in de laatste plaats te danken aan alle disputen die aan de UT gerelateerd zijn. Hoog tijd om die disputen eens beter te leren kennen. Aan het woord zijn Gerike Buitenhuis (21, TG), Jeanine van Bruggen (20, TG) en Paulien Engelbert (21, TG) van Damesdispuut M.I.S.C. (Magna, Iuvenum, Stipante, Caterva).

Mijn dispuut

Succes in feesten en carrière

Het Enschedese studentenleven bruist en dat is niet in de laatste plaats te danken aan alle disputen die aan de UT gerelateerd zijn. Hoog tijd om die disputen eens beter te leren kennen. Aan het woord zijn Diederik Hoefsmit (22, CiT), Jordi Weggemans (21, TN), Chien Nguyen (22, TG) en Wouter Versluis (21, TG) van het dispuut Koh-I-Noor.

Mijn dispuut

Zeilen op een picknickbank

Het Enschedese studentenleven bruist en dat is niet in de laatste plaats te danken aan alle disputen die aan de UT gerelateerd zijn. Hoog tijd om die disputen eens beter te leren kennen. Aan het woord zijn Dennis Hans (20, TG & Praeses C.S.V. Alpha), Martijn Mulder (20, AT) en Adriaan Pleijsier (21, WB) van Moresdispuut O Tempora, O Mores.

Mijn dispuut

Vroeg pieken in de half-12-adje-shift

Het Enschedese studentenleven bruist en dat is niet in de laatste plaats te danken aan alle disputen die aan de UT gerelateerd zijn. Hoog tijd om die disputen eens beter te leren kennen. In gesprek met Michelle Geerlings, (20, industrieel ontwerpen), Bodine van Houten (21, textile engineering and management Saxion) en Maud (20, sociaal pedagogische hulpverlening Saxion).

Mijn dispuut

Incognito, van het gebogen stoplicht

Het Enschedese studentenleven bruist en dat is niet in de laatste plaats te danken aan alle disputen die aan de UT gerelateerd zijn. Hoog tijd om die disputen eens beter te leren kennen. Aan het woord zijn Jelle Pingen (23, human media interaction), Douwe van Leeuwen (25, industrieel ontwerpen) en Luuk Geurts (23, business administration) van Heerendispuut P.C.S.A. Incognito.

Mijn dispuut

Van kwastje naar meesterwerk

Het Enschedese studentenleven bruist en dat is niet in de laatste plaats te danken aan alle disputen die aan de UT gerelateerd zijn. Hoog tijd om die disputen eens beter te leren kennen. Aan het woord zijn Lisa van Iperen (19), Marthe Oldenhof (19), Amarins Kroes (20) en Catihlin Marugg (23) van het Civieltechnisch Damesdispuut Palette.

Mijn dispuut

Eenheid door verscheidenheid

Het Enschedese studentenleven bruist en dat is niet in de laatste plaats te danken aan alle disputen die aan de UT gerelateerd zijn. Hoog tijd om die disputen eens beter te leren kennen. Aan het woord zijn Laura Morren (22, IBA), Lea Watzlawek (19, IBA), Davida Flinsenberg (26, PSY) en Marlijn van Erk (24, BMT) van het dispuut Quenouille.

Mijn dispuut

'Lekker stieren en zuipen'

Het Enschedese studentenleven bruist en dat is niet in de laatste plaats te danken aan alle disputen die aan de UT gerelateerd zijn. Hoog tijd om die disputen eens beter te leren kennen. Aan het woord zijn Jelle Klein Teeselink (22, industrial engineering & management), Pieter van Lith (24, gezondheidswetenschappen) van dispuut Yunophiat.

Mijn dispuut

U leeft maar één keer

Het Enschedese studentenleven bruist en dat is niet in de laatste plaats te danken aan alle disputen die aan de UT gerelateerd zijn. Hoog tijd om die disputen eens beter te leren kennen. Aan het woord is Sjoerd Visser (23, masterstudent technische natuurkunde) van onafhankelijk herendispuut Ulmek.

Read more articles