On the spot

‘Vakantie is voor mij een verplicht nummertje’

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is sportcoördinator Frank Eulderink (55).

On the spot

‘Ik word weleens de M&C-klusjesman genoemd’

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Deze aflevering: communicatiemedewerker Kees Wesselink (27).

On the spot

‘Of ik een goede opa ben? Ik denk het wel’

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is archiefmedewerker Gerhard Kleinsman (62).

On the spot

‘Het is fijn om iets te betekenen voor anderen’

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is Astrid Scholtens-Hofenk (57), medewerker bij de Twente Graduate School.

On the spot

‘Je kunt hier doorgroeien, dat is het mooie van de UT’

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is HR-manager diensten Netty Kollen (55).

On the spot

‘Ik kan absoluut niet tegen liegen’

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is Harold Borkent (50), teamleider Location Support van de dienst LISA.

On the spot

‘Elke dag is een heel mooi cadeau’

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is Lorette Bosch (53), managementassistent bij de BMS-vakgroep Onderzoeksmethodologie, Meetmethoden en Data-analyse.

On the spot

‘Mijn dorp gedag zeggen, dat voelde best gek’

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is Joey Pals (34), eventcoördinator TechMed Centre.

On the spot

‘Voor minder dat tien kilometer kleed ik mij niet om’

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is Sander Smit (54), projectleider bij de dienst LISA.

On the spot

‘Niet fluitend, maar zingend naar mijn werk’

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is Boukje Vreman (37), opleidingsmarketeer van de faculteit TNW.

On the spot

‘Laat iedere dag maar een verrassing zijn’

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is Jeroen Meijaard (27), klantsupport- en communicatiemedewerker bij het Sportcentrum.

On the spot

‘Ik wil geprikkeld worden tot de laatste dag’

We werken bijna iedere dag met ze samen, maar hoe goed kennen we de collega’s nu echt? U-Today is benieuwd naar de persoonlijke verhalen achter het ondersteunend- en beheerspersoneel en zet ze in deze rubriek ‘On the spot’. Aan het woord is Marijke Broekhuis (63), teamcoördinator van het Learning Centre in de Vrijhof.

Read more articles