Stratech: vacature agile software engineer

| Stratech

Stratech zoekt een Agile Software Engineer (Delphi) voor haar innovatieve en gebruiksvriendelijke softwareproducten.

Wat is je rol?

Als Software Engineer bij Stratech werk je in een dynamische omgeving. Klantwensen en ontwikkelingen in de markt doen voortdurend een beroep op jouw inventieve en creatieve vermogen om effectieve technische oplossingen te ontwikkelen.

Je maakt deel uit van een team, dat volgens Scrum methodiek nieuwe softwareoplossingen in onze standaard applicatie realiseert. Tot slot ben je op de hoogte van de ins en outs van jouw vakgebied.

Je bent een gedreven en oplossingsgerichte collega die in staat is om binnen de planning een goed resultaat neer te zetten. Natuurlijk met oog voor detail en kwaliteit. De functie biedt je de afwisseling en uitdaging die je van een dynamisch bedrijf als Stratech mag verwachten.

Wie zoeken wij?

Om je taken goed uit te voeren beschik je over een afgeronde HBO (of gelijkwaardige) Informatica opleiding. Je beschikt over aantoonbare meerjarige ervaring als Software Engineer in een Agile/Scrum omgeving.

De volgende kenmerken zijn vereist

  • Je hebt minstens 3 jaar relevante werkervaring met het ontwikkelen in Delphi
  • Je bent een inspirerende, creatieve en ondersteunende persoonlijkheid
  • Je hebt ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van Windows applicaties
  • Je kent Team Foundation Server (TFS)
  • Je hebt kennis van MS SQL Server
  • Je bent een teamplayer
  • Je hebt ervaring met de Scrum methodiek
  • Je beschikt over een uitstekend analytisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij?

Naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, winstdelingsregeling en incentives, bieden wij onze medewerkers volop de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen en door te groeien. Bij Stratech gaan persoonlijke groei en organisatieontwikkeling met elkaar gepaard. Op deze manier is en blijft werken bij Stratech voor iedereen een uitdaging.

De informele cultuur waarin professionaliteit, kennis(deling), collegialiteit, initiatief en plezier hand in hand gaan maakt Stratech tot een boeiende en inspirerende werkgever. Bovendien hebben we een personeelsvereniging waarbij iedereen is aangesloten, een vaste vrijdagmiddagborrel en diverse andere uitjes.

Wie zijn wij?

Stratech is in 27 jaar tijd uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met zo'n 65 medewerkers. We zijn specialist in de ontwikkeling, levering en implementatie van gebruiksvriendelijke softwareoplossingen. Dat doen we voor organisaties die actief zijn in de markten Recreatie, Logistiek & Industrie en Publiek. We zijn gevestigd op het Business & Sciencepark in Enschede.

Hoe kun je solliciteren?

Spreekt de functie van Software Engineer jou aan? Neem dan contact op met Hans Leeuw (Manager R&D) via onderstaande gegevens om je interesse kenbaar te maken. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren door je motivatie en CV te mailen naar personeelszaken@stratech.nl.