Rector roept studenten in mail op voor nieuwe Kick-In-commissie

| Redactie

Omdat het de Kick-In-commissie nog niet is gelukt om een nieuw bestuur samen te stellen, stuurde rector Tom Veldkamp deze week een mail naar alle studenten om hen te enthousiasmeren voor een functie in het introductiebestuur.

Het is gebruikelijk dat de Kick-In-commissie in deze tijd van het jaar het bestuur presenteert dat hen na de zomer opvolgt. Dat gebeurde dit jaar nog niet, simpelweg omdat er nog geen opvolging is gevonden. Op meerdere manieren deed de commissie de afgelopen periode een oproep om studenten op een plek in het introductiebestuur te wijzen, maar vooralsnog zonder resultaat. De huidige commissie wil niet vertellen of en hoeveel studenten zich hebben gemeld voor de zes posities.

Om meer studenten op de functies te wijzen, besloot het college van bestuur maandag een mail te sturen naar alle studenten. ‘Terwijl de huidige commissie druk in de weer is om de Kick-In van dit jaar tot een groot succes te maken, zijn ze ook opzoek naar gemotiveerde studenten die de Kick-In van 2025 willen organiseren. Mocht je hier geïnteresseerd in zijn of wil je meer informatie ontvangen, neem contact op met de commissie’, aldus rector Tom Veldkamp in zijn mail. Overigens heeft niet alleen de Kick-In moeite om een bestuur voor komend collegejaar te vormen. Hetzelfde geldt voor studievereniging Abacus.

Het is vooralsnog onduidelijk op welke manier de introductieperiode van 2025 georganiseerd gaat worden als er geen bestuur gevormd kan worden.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.